ONUR’LU HİZMET DEVAM EDİYOR

ONUR’LU HİZMET DEVAM EDİYOR

 

31 Mart seçim startını 3 yıl önce verip çalmadığı kapı sıkmadığı el kalmayan ve 1 Nisan sabahı devası bir borçla belediyeyi devralan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter, seçim öncesi verdiği sözleri imkansızlıklara rağmen yerine getirmeye devam ediyor. Büyük bir Turizm merkezi olan Marmaraereğlisinde yılların sorunu Otopark meselesi çözüme kavuşmuş durumda.

“Onur’la yürümeye var mısınız” çağrısına 31 Mart akşamı Evet cevabı veren Marmaraereğlisi halkı beklediği hizmetleri büyük bir borç batağına rağmen almaya devam ediyor.   Marmaraereğlisi’nde şehir içi trafiği rahatlatmak ve park sorununu çözmek amacıyla hayata geçirilen BELPARK Merkez Otoparkı, düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Açılışa Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, CHP İlçe Başkanı Saim Boz, CHP ilçe örgütü, muhtarlar ve Marmaraereğlisi halkı katıldı.

MARMARAEREĞLİSİ’NDE OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, törende yaptığı konuşmada, “Bugün burada, şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir projenin açılışı için toplanmış bulunuyoruz. BELPARK Otoparkı, Marmaraereğlisi’nin modernleşme yolunda attığı önemli adımlardan biri olarak, hemşerilerimize daha konforlu ve güvenli bir yaşam sunma amacımızın bir yansımasıdır. İlçemizin önemli eksiklerinden biri olan otopark sorununu da bu açılışımızla çözmüş oluyoruz. Tekirdağ’ın diğer ilçelerinde, İstanbul’un ilçelerinde ne varsa Marmaraereğlisi’nde de o olacak. Arkamızda bulunan, bugün açılışını yapacağımız alan, önceki günlerde atıl durumda olan, ne olduğu belli olmayan bir alandı. Gördüğümde çok üzülmüştüm. İlçemizin trafik ve otopark sorunu olduğunu biliyordum ve bu eksikliği gidermek de bize nasip olduğu için çok mutluyum. Belediyemizin ekonomisine de gelir artıracağını biliyoruz. Hizmet yok dediler, hizmet var. Belediye başkanı sahada yok dediler, belediye başkanı ilçenin her alanında. Otoparkımız değişimin simgesidir. İleriki yıllarda çok katlı otoparklar da yapacağız. Marmaraereğlisi’ni Tekirdağ’ın incisi, Türkiye’nin incisi yapacağız.” dedi.

Açılış töreni, vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusuyla sona erdi. BELPARK Otoparkı’nın faaliyete geçmesiyle birlikte Marmaraereğlisi’nde otopark sorununun büyük ölçüde çözülmesi ve şehir içi trafiğin rahatlaması bekleniyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04