CHP GENEL MERKEZİNİN ÖNÜNE HEYKELİ DİKİLMEİS GEREKİR

CHP GENEL MERKEZİNİN ÖNÜNE HEYKELİ DİKİLMEİS GEREKİR

31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı ile çıkan CHP de bir çok belediye başkanı kendi akrabalarını hatta sülalesini Belediyelere haksız bir şeklide Liyakati olmadığı halde atamalarını yaparken, Tekirdağ, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Saray Belediyesi’nde çalışan kız kardeşi Özlem Taşyasan’ı işten çıkartarak Türkiye tarihine altın harflerle geçecek bir işe imza attı.
CHP genel merkezi önüne heykeli dikilip tüm belediye başkanlarına ibret olsun diye gösterilmesi gereken, Başkan Abdül Taşyasan, Seçim sürecinde ‘ailemden hiç kimse Saray Belediyesi’nde çalışmayacak’ diyen Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, Saray Belediyesi’nde çalışan kız kardeşi Özlem Taşyasan’ı işten çıkardı.


Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan işten çıkarmalara en yakınından kardeşinden başladı. Seçim meydanlarında verdiği sözleri hayata geçirmeye başlayan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, ilk olarak ‘ailemden hiç kimse Saray Belediyesi’nde çalışmayacak’ sözünü yerine getirdi. Saray halkına verdiği sözü tutan Başkan Taşyasan, geçen hafta Saray Belediyesi’nde çalışan kız kardeşi Özlem Taşyasan’ı işten çıkardı.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04