CANDAN YÜCEER’E İLK DARBE KENDİ PERSONELİNDEN

CANDAN YÜCEER’E İLK DARBE KENDİ PERSONELİNDEN

CHP den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Candan Yüceer seçim döneminde en büyük ihaneti ve darbeleri kendi partisinden görmüştü. Seçim döneminde olsun Aday Adaylığı döneminde olsun kendi partisini teşkilatları ve özellikle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere Milletvekilleri dahil Candan Yüceer’i yalnız bırakmıştı. Yüceer’e bir darbe de seçildikten sonra Basın daire başkanlığı çalışanlarından geldi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Candan Yüceer’in devir teslim töreni ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili tek bir tane haber servis etmeyen Basın Müdürlüğü ve basın daire başkanlığı çalışanları ne yapmaya çalışıyor. Burada görevli personelin bir çoğunun Faik Öztrak ın adamı olduğu biliniyor.

Candan Yüceer’e karşı olan ne kadar partili, varsa bir yakınını ve adamını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Dairesin de görevli olduğu da göz önüne alınırsa, Başkan Candan Yüceer’in daha göreve başlamadan nasıl bir ihanet sarmalı ile iç içe kaldığı açıkça ortada. Büyükşehir Belediyesinde devir teslim işlemi yapılmış, Başkan Candan Yüceer bir çok programlara katılmasına rağmen Basın Dairesinden, Basın Müdürlüğünden tek bir tane dahi haber servis edilmemesi dikkatleri çekiyor.

Bu birimde çalışan personel ve Basın Daire başkanı Candan Yüceer’in sürekli karşında olan Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarından mı talimat alıyor. Neden Candan Yüceer’i ilk günden sabote etmeye çalışıyorlar. Bir çok kişinin çalıştığı Basın Daire başkanı bu kepazeliği görmüyor mu. Koskoca Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden basına hala tek bir haber servis edilmemesinin arkasında hangi sabotaj hesapları yatıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer kendisine yapılan bu sabotaj ile ilgili nasıl bir tedbir alacak. Basın Dairesi başkanı bu konuda bir açıklaması olacak mı..
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04