MÜGE YILDIZ TOPAK DAN HER MAHALLEYE DOĞALGAZ SÖZÜ

MÜGE YILDIZ TOPAK DAN HER MAHALLEYE DOĞALGAZ SÖZÜ

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Ergene Belediye Başkan adayı Müge Yıldız Topak, Ergene’nin geleceği için heyecan verici bir söz verdi. Başkan adayı Topak, Ergene’nin her mahallesine, her köşesine temiz ve sürekli enerji sağlayarak yaşam kalitesini artırma ve çevresel sürdürülebilirliğe katkıda bulunma sözü verdi.

19 Mayıs 2024 Pazar, Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Ergene için yeni bir başlangıcı simgeleyen bu tarihi adım atılacak. “Gençlerimiz, geleceğimiz demektir ve onlara daha temiz, daha yaşanabilir bir çevre bırakmak bizim sorumluluğumuz.” diyen Topak, bu düşünceyle gençliğe ve geleceğe en güzel çevre yatırımını armağan edeceklerini belirtti.

Bu projenin ilk adımı olarak, 19 Mayıs’ta Ergene’de ilk kazma vurulacak. Projede, doğalgaz olmayan her bir mahallenin özgün ihtiyaçlarını dikkate alarak, kesintisiz ve güvenilir doğalgaz erişimi sağlanacak.

Cumhur İttifakı Ergene Adayı Müge Yıldız Topak, “Yeşiller içinde, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Ergene için hükümetimizle el ele vererek bu önemli adımı atıyoruz.” dedi ve 31 Mart seçimlerinde Ergene halkından destek istedi. “31 Mart’ta sandığa giderken, geleceğimize sahip çıkma azminizi ve Ergene sevginizi de yanınıza almayı unutmayın.

Bu, sadece bir başlangıç. Hep birlikte, Ergene’mizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yarınlara taşıyacağız.” ifadelerini kullandı. 31 Mart’ta destek sizden, hizmet ve gayret bizden. Geleceğimiz için, Ergene’miz için el ele verme zamanı, diyerek tüm Ergeneli seçmenden destek talep etti.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00