BORA KÜÇÜKÇETİN’DEN KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

BORA KÜÇÜKÇETİN’DEN KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İYİ Parti Ergene Beleidye Başkan adayı Bora Küçükçetin 31 Mart yerel seçmleri için çok önemli açıklamalarda bulunud, Küçükçetin çirkin ssiyasetten uzak durulması gerektiği mesajını verdi. kendisine yapılan saldırılara cevap vermeyeceğini açıkladı.

İYİ Parti Ergene Beleidye Başkan adayı Bora Küçükçetin yaptığı açıklada; ” Vatandaşlarımızın sandığa gitmesine günler kala, kirli siyaset erbapları ve onların yandaşları, Ergene halkının bizlere gösterdiği teveccüh ve ilginin korkusu ile yalan, yanlış dezenformasyon haberlerle gardımızı düşürmeye çalışmaktadırlar.
Oysa bilinmelidir ki; biz vatandaşlarımızın bize olan inanç ve güvenini boşa çıkaracak, hiç bir girişim veya faaliyette bulunmadık, bulunmayız hatta düşünmeyiz bile… Kirli siyaset yapanlar ve onların militan kalemşorleri bu gerçeği bildikleri halde içinde bulundukları bataklığa bizleri de çekme gayretine girmişlerdir!
Bilmeliler ki; biz o bataklığı kurutmak için vatandaşlarımızdan aldığımız güçle hür ve müstakil olarak yola çıktık! O nedenle başaramazlar! Başaramayacaklar!
Atalarımızın söylediği “Güneş balçıkla sıvanmaz” sözünün özünü bilince çıkaracak ferasete sahip Ergene halkımız, bu ve benzeri çirkinliklerden yeterince yoruldu. Artık, ERGENE için TEMİZ SİYASET ve AHLAKLI YÖNETİM zamanı. Biz varız ve söz veriyoruz. Bu ve benzeri saldırılara asla cevap vermeyeceğimizi, onurlu duruşumuzu asla bozmayacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00