TEKİRDAĞ DA KARAVAN İŞİNE FETÖ MÜ BULAŞTI

TEKİRDAĞ DA KARAVAN İŞİNE FETÖ MÜ BULAŞTI

Tekirdağ da ki Karavan Parkının kirasını hangi belediye ödüyor. Fetöcü sözde bir gazetecinin yaklaşık 4 yıldır KARAVAN diye neden tutturduğunun sakız gibi ağzına doladığının sebebi nedir. Tekirdağ bölgesinde ki KARAVAN Parkı rantı Fetö nün eline mı geçti. Devletin yetkili makamları bu konuda ne yapacaklar merak ediyoruz. Kirayı ödeyen Belediye ile bu Fetö bağlantısı daha öncesinden bilinen Gazeteci arasında nasıl bir bağ var. Karavan Parkı kime ait şahsa mı bir kuruma mı, kira elden mi bankadan mı ödeniyor.

Tekirdağ da ki KARAVAN parkının kirasını hangi belediye neyin karşılığında ödüyor. KARAVAN parkından gelen kira kimlere ne şeklide dağıtılıyor. Maliye ve Devletin yetkili kurumlarına açık bir ihbardır. Kiraları alan şahıs hangi yetki ile alıyor. Kiralar bankaya mı yatıyor elden mi alınıyor. Gelir giderler TC Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından denetimi yapılıyor mu. Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Adayı Cüneyt Yüksel seçilirse bu rezalete son verecek mi. Bu güne kadar bu skandaldan haberi var mıydı. Candan Yüceer seçilirse bu kepazeliğe son verecek mi yoksa sessiz mi kalacak.
Tekirdağ da KRAVAN Parkı rantına kimler neden yol veriyor. Buradan elde edilen gelirin miktarı nedir. KARAVAN Parkını kullanarak, Tekirdağ ilçelerinde yapılan KARAVAN Fuarlarının izinleri hangi şartlarda ne şekilde veriliyor. Elde edilen gelir ne kadar. Bu gelirlerin vergileri ödeniyor mu. Ödeniyorsa ne kadar. Elde edilen gelirin dağılımı nasıl oluyor. Fetö Terör örgütü Tekirdağ da KARAVAN rantına da mı el attı. Paravan olarak kullanılan kişiler ve kurumlar kimlerdir.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04