ÖZBAY; VATANDAŞIMIZIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

ÖZBAY; VATANDAŞIMIZIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

İYİ Parti Çorlu ilçe başkanı Salih Özbay, yaptığı yazılı açıklama ile son günlerinde yoğunlaşan kampanya sürecini sert bir dille eleştirdi. İktidarın nimetleri ve belediye imkanları ile göz boyuyorlar, oynanan oyunun vatandaşımızda, bizde farkındayız diyen Özbay “ İktidar partisinin adayları, sanki bu vatandaşlar bugün gökten inmiş gibi Çorlu’ya Bakan yağdırıyor, Verdikleri sözler ile vatandaşımızın gözünü boyamaya kalkıyorlar.

Soruyorum; Bu iktidar, 22 senedir Çorlu’ya hizmet için neredeydi?Tekirdağ’a hizmet için neredeydi?  31 mart mahalli idareler seçimini  Yerel seçim havasından genel seçim havasına sokanlar, bizlerin paralarını kampanyalarında kullanırken, hükümet imkanlarını içeren projeler ile de vatandaşımızın aklıyla alay ediyorlar” Dedi.

İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI ÖZBAY; BELEDİYECİLİKTE SINIFTA KALDINIZ

Başkan  Özbay, açıklamasının devamında “ Diğer yandan ise yine belediye imkanlarını kullanarak kampanya süreci yürütenler,ÇORLU’YU TEKİRDAĞ’ı öyle bir anlatıyorlar ki,burada yaşamasak, inanırdık! Yandaşına hizmet eden belediyecilik anlayışınızı, gayet iyi biliyoruz! Bildiğimiz çok şey var! Burada yaşıyoruz,takip ediyoruz!Belediyecilikte sınıfta kaldınız ve vatandaşa dahası var diyorsunuz! Neyin dahası var ?Söyleyecek çok sözümüz var!” diyerek eleştirdi.

İYİ parti Çorlu ilçe başkanı Salih Özbay, son olarak “ Bir taraf hükümetin tüm imkanlarını kullanırken,diğer taraf belediyenin her tür imkanını seferber etmiş durumda. Ayrıca bir taraf yandaş medya, diğer taraf yoldaş medyayı kullanarak kampanya yürütüyor.Vatandaşımız artık bunlara inanmıyor,güvenmiyor.

Biz İYİ Parti olarak yola cesurlar hareketi olarak çıktık ve öyle de devam ediyoruz. Bu süreçte destek veren yürekli basın mensuplarımıza öncelikle çok teşekkür ederim. Bizler bu  Sürece Yüreğimizi koyduk, İnancımızı koyduk, bu yola çıkarken söyledik,yine söylüyoruz “ Vatandaşlarımızdan aldıkları ile büyüyenlerin, Vatandaşlarımızı bir kez daha kandırmalarına izin vermeyeceğiz. bu çıkarcı düzene son verecek, her iki çıkar partisine mecbur bırakmayarak,vatandaşımızı iyi belediyecilik ile tanıştıracağız “ dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04