MEMLEKET PARTİSİ GİK ÜYESİN DEN AK PARTİ ADAYINA DESTEK

MEMLEKET PARTİSİ GİK ÜYESİN DEN AK PARTİ ADAYINA DESTEK

Çorlu nun tanınmış duayen siyasetcilerinden MEMLEKET PARTİSİ GİK Üyesi Ali Kuluptakan Genel başkan Muharrem İnce nin Çorlu başta olmak üzere bir çok ilçede aday gostermemesine tepki gösterdi.
Ali Kuluptakan ile yaptığımız görüşmede yerel seçimlerde Ak Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal a açık destek vereceğini ifade etti.
Ali Kuluptakan in bu girişimi Çorlu da dengeleri degistirecegi yorumlarına neden oldu..
Memleket partisi Genel idare kurulu üyesi olan Ali Kuluptakan yaptığı son dakika açıklamasında Ak parti Çorlu belediye başkan Aday Hakan Sunal a açık destek vereceğini bildirdi. Kuluptakan Genel Başkan Muharrem İnce ye de tepki gösterdi. Çorlu dahil Tekirdağ in ilçelerinin çok büyük bir bölümünde belediye başkan adayı cikartmamasına da tepki gösterdi. Muharrem İnce nin bu hareketi kamuoyundan da tepki görürken “Muharrem İnce Çorlu başta olmak üzere seçimlerde yüksek oy alınacak seçim bölgelerinde aday cikartmamasi Muharrem İnce Çorlu ve ilçelerini kimlere sattı” yorumlarına neden oldu.
Haber: Abdurrahim YILDIRIM

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04