HERKES YER İÇER HESABI CANDAN ÖDER

HERKES YER İÇER HESABI CANDAN ÖDER

31 Mart ta yapılacak olan yerel seçimler için artık bölgemizde adaylar netleşti. En son tüm kamuoyunun merakla beklediği Çorlu Belediye Başkan adayı da netleşti. Şaibeleri, yolsuzlukları Fetö Terör örgütüne verdiği destekle, devletin sahte evraklarla dolandırılması gibi bir çok kirli dosyaları olan Ahmet Sarıkurt yeniden aday yapıldı.

Burada daha dikkat çekici olan nokta şu. Tekirdağ da ilçeler genelinde istenmeyen isimler olunca tüm faturanın Tekirdağ Büyükşehir adayı Candan Yüceer’e kesilmiş olması. Bazı yerlerde Ön seçim olduğu halde çok büyük eleştirilere maruz kalan Candan Yüceer, ön seçimlerde yok şunu destekledi, yok desteklediği aday sandıktan çıkmadı şeklinde bir çok kez yoğun bir şeklide yıpratıldığı da oldu. Çorlu ve Ergene adaylarının belirlenmesinde bizzat etkin olduğu hatta genel merkezde bunu  baskı unsuru olarak kullandığı da hep konuşuldu ama Candan Yüceer den bu konularda hiçbir açıklama da gelmedi. Polemiklerden uzak durmayı tercih etti.

Çorlu da şaibeleri ve Fetö Terör örgütüne verdiği destekle bilinen Ahmet Sarıkurt isminin gelmesinden sonra bir anda tüm fatura Candan Yüğceer’e kesildi. Bu konuda Candan Hanım gerçekten etkili olduysa yanlış yapmış derim. Ergene de keza öyle. Tacizleri yolsuzlukları tavan yapmış. SEKS kaseti ortalıklarda gezen Rasim Yüksel için de bizzat Candan Yücer’in kendisini aşırı derecede desteklediği hep söylendi.  Bir bakıma kendi partilileri tarafından yıpratılıyor. Ta ki Aday adaylığı başlangıcında Vahap Akay tarafından yapılan Dezenformasyon operasyonları ile başlayan bir süreç.

ŞİMDİDEN SORMA GEREĞİ DUYDUM CANDAN HANIMA!

Sayın Candan Yüceer, yola çıktığınız ilk günden beri hakkınızda bir çok dezenformasyon yapanlar bu gün ne durumdalar ve hala bunlar devam ederken siz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz.

Malumunuz olduğu gibi Ahmet Sarıkurt ilk aday gösterildiğinde TOPRAK ailesine Trilyonluk İMAR rantı sağlayarak diyetini ödedi. Önerler mahalselsinde bulunan ve şu an bir bölümü konuta ayrılmış bölgede inşaatlar bitti yaşam çoktan başladı ve Sağlık alanı olarak ayrılan bölümde 15 katlı binalar yükseliyor. Ahmet Sarıkurt Kendi yardımcısının da çok büyük arazilerinin olduğu yaklaşık olarak 1.000 Dönümlük bir araziyi İMARA açıp birilerine ikinci dönem için diyetini ödemeye çalıştığı ve İmara açmayı planladığı bölge için Büyükşehir den İki kez Ret geldiğini sanırım biliyorsunuz.

Burada yine tüm fatura size kesilmeye çalışıldığından haberiniz var mı acaba. Haberi olmayanlar için kısaca anlatayım. Kadir Albayrak ve öğrendiğim kadarıyla da CHP Tekirdağ Milletvekilleri bu Trakya tarihin akıl alamaz İmar rantına karşı çıktıkları için Büyükşehir den geçmesini engellediler. Ahmet de birilerine diyet borcunu ödemek için sizin üstünüzden gitmeye kalkıp kamuoyuna şu imajı verdiğinin farkında mısınız.  Candan Yüceer Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirse bu arazilerin İmara açılması konusunda tüm yetkisini kullanıp Katrilyonlarca lirayı bulan İmar rantına onay verecek. Şu an hakkınızda yapılan dezenformasyon da bu. Sayın Yüceer gerçekten seçilirseniz buraların İmara açılmasına izin verecek misiniz.  Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Cüneyt Yüksel aynı soruyu size de soruyorum lütfen ikinizde halkın önünde söz verip açıklayın ve bu bölgeye kara leke olarak düşecek Katrilyonluk İmar rantı için düşüncenizi şimdiden açıklayın. Ahmet Sarıkurt’un gece gündüz hayalini kurduğu, kim bilir kimlerinde içinde olduğu Trakya tarihinin en büyük İmar rantı için işine gelmeyenler tüm faturayı size kemeye kalkıyor. Çorlu için özellikle Ahmet Sarıkurt’un olmasını istemişseniz bu en büyük yanlışınız olur.  İşin özeti herkes yiyor içir hesabı size ödetmeye kalkıyor sayın Candan Yüceer. Herkes yer içer hesabı Candan Öder yok öyle yağma. Kim kimlerin kucağına oturuyorsa hesabına o ödesin derim.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00