VAHAP AKAY MALATYA’LILARDAN NASIL OY İSTEYECEK

VAHAP AKAY MALATYA’LILARDAN NASIL OY İSTEYECEK

 

Bölgede yaptığı ALEVİ-SÜNNİ ayrımcılığı iddialarından dolayı çok büyük tepkiler toplayan ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Malatya’lılardan tepki gelmeye başladı. Candan Yüceer’in Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesinden sonra “Malatya’lıya mo oy vereceksiniz” şeklinde sözler sarf ettiği iddiaları dolayısıyla tepkiler almaya devam ediyor. Vatandaş soruyor. Sayın Vahap Akay sen tekrar Çerkezköy’e adaysın Malatya’lılardan oy istemeye gelecek misin.

Tekirdağ büyükşehir Belediyesine aday gösterilmeyince Candan Yüceer’i kast ederek Şimdi kalkıp Malatya’lıya mı oy vereceksiniz. Tekirdağ’ı Malatya’lımı yönetecek” şeklinde sizler söylediği iddiaları Çerkezköy de büyük tepkilere yol açmaya başladı. Faşist ve ırkı bir yaklaşımdan dolayı tepkileri üzerine çekmeye devam eden Çerkezköy Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP adayı da olan Vahap Akay’a soruyoruz. Şimdi bölgede yaşayan Malatya’llardan nasıl oy isteyeceksin. Şehri kimin yöneteceğine sen mi karar veriyorsun. Candan Yücer Büyükşehir adayı, Çerkezköy de onun için tüm vatandaşlardan oy istemeyecek misin. Çerkezköy deki Malatya’lıların yüzüne nasıl bakıp oy isteyeceksin. Her Türk vatandaşının ülke sınırları içinde eşit haklara sahip olduğunu bilmiyor musun. Bu faşist zihniyetiniz nereden geliyor, amacınız ne.

AHMET ÇETİN İÇİN DE İSTEMEZUK DEMİŞTİ

Vahap Akay’ın vukuatları bunlarla da bitmiyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Çetin Group yönetim kurulu başkanı Ahmet Çetin’in seçilmemesi için elinden gelen tüm gücü imkanı kullanmasına rağmen burada gücü yetmedi. Soruyoruz. Ticaret Odasını, hatta Çorlu’yu bile dizayn edebilecek gücü haddi, yetkiyi nereden kimlerden buluyorsun. ÇerkezköyTSO yu dizayn edip kimin başkan olacağını belirlemek sana mı kaldı. Yakalık 10 Bin çalışanı olan Çerkezköy TSO başkanı Ahmet Çetin ve çevresinden oy istemeye nasıl yüzün olacak sayın Akay.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04