ŞARKÖY’ÜMÜZDE DEĞİŞİMİ AK BELEDİYECİLİKLE YAŞAYACAK

ŞARKÖY’ÜMÜZDE DEĞİŞİMİ AK BELEDİYECİLİKLE YAŞAYACAK

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel seçim çalışmalarına hızlı bir tempo ile devam ediyor. Yüksel “Şarköy’ümüz hak ettiği hizmeti ve değişimi Ak  Belediyecilikler alacak” dedi.Cumhur ittifakı olarak son derece uyumlu bir şekilde çalıştıklarını da ifade eden MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fatih Şirin de, “Cüneyt Başkan ve ekibi ile uyum içinde birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını ve 1 Nisan sabahın da Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin Cumhur ittifakında Cüneyt Yüksel başkanlığında hizmete başlayacağını ifade etti.

Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Şarkçy ziyareti sonrasında yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi; “Tekirdağ’ımızın üzüm ve zeytin diyarı, doğal ve kültürel zenginlikleriyle gözbebeği ilçelerimizden olan Şarköy’ümüzdeyiz. Cumhur İttifakımızın değerli yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiğimiz ilçemizde, Şarköy’ümüzün gelecek vizyonu için atacağımız adımları konuştuk.

Şarköy Tarımsal Kooperatifler Birliği, S.S. 16 No’lu Şarköy Taşıyıcılar ve Kamyoncular Kooperatifi, Tarım Kredi Kooperatifi, Esnaf ve Kefalet Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Ziraat Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, kıymetli başkanlarımız ve yönetimleriyle fikir alışverişinde bulunduk; esnafımızla yaptığımız sohbetlerde, onların talep ve beklentilerini dinledik, bereketli kazançlar diledik.

Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz buluşmada, ilçemizin ihtiyaçları ve geleceği adına taleplerini dinledik, beklentilerini değerlendirdik. Sohbet ortamında gerçekleşen bu toplantı, güzel ve verimli bir fikir alışverişine sahne oldu. Muhtarlarımızın sesi, projelerimizi şekillendirme sürecimizde bize rehber olacak.  “Tekirdağ İçin Gerçek Belediyecilik” vizyonumuzla, Şarköy’ümüzde Değişim, Gelişim ve Dönüşüm projelerimizi hayata geçirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04