ERGENE VELİMEŞESPOR BATMAN’DAN PUANSIZ DÖNDÜ

ERGENE VELİMEŞESPOR BATMAN’DAN PUANSIZ DÖNDÜ

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor 17. Hafta maçında deplasmanda grup lideri Batman Petrolspor takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibine 3 – 1’lik skorla mağlup olan Tekirdağ temsilcisi maçtan puansız ayrıldı.

28 Ocak 2024 Pazar günü saat 14.00’de Batman Stadyumu’nda oynanan müsabakada Balıkesir bölgesi hakemlerinden Berkay Ağış düdük çalarken yardımcılıklarını ise Eskişehir bölgesinden Turgut Evran ile Semih Kocaman yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Bursa bölgesinden Mülazım Argız görev aldı.

Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Boğaçhan savunmada Mert Er, Safa, Kemal, İbrahim, orta alanda Akif, Mete, Özgen, Fatih, Şevki ileri uçta ise Kerem ilk 11’i ile başladı.
Maça hızlı başlayan ev sahibi takım maçın henüz 5. dakikasında atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hamza’nın kafa vuruşunda top filelere gidince Batman Petrolspor 1 – 0 öne geçti. 35. dakikada Hamza Özdemir kendisinin ve takımının 2. golünü kaydedince Batman Petrolspor, Ergene Velimeşespor karşısında ilk yarıyı 2 – 0 önde tamamladı.

  1. dakikada Tunç Murat Behram topu bir kez daha Ergene Velimeşespor filelerine gönderince skor 3 – 0’a geldi. Ergene Velimeşespor’un maçın 76. dakikasında kaptan Fatih Dilek’in ayağından bulduğu golle skor 3 – 1’e geldi ancak bu gol mavi – beyazlılara puan için yetmedi. Bu sonuçla Batman Petrolspor 15 maç sonunda puanını 36’ya yükselterek liderliğini sürdürdü. Ergene Velimeşespor ise 16 maç sonunda 17 puanda kalarak 15 takımlı grupta 12. sıraya geriledi. Ligde gelecek hafta takvim gereği maç yapmayacak olan Ergene Velimeşespor 19. hafta maçında ise 11 Şubat 2024 tarihinde Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor takımını konuk edecek.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04