ERGENE VELİMEŞESPOR GALİBİYETİ KORUYAMADI

ERGENE VELİMEŞESPOR GALİBİYETİ KORUYAMADI

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği Turgutluspor takımına 1 – 0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayınca 2 – 1 mağlup oldu. Mavi beyazlılar bu sonuçla 15 maç sonunda 17 puanda kalarak 15 takımlı grupta 10. sıraya geriledi.

Ergene Velimeşespor ile Turgutluspor arasında oynanan 16. Hafta maçında İzmir bölgesi hakemi Mehmet Çağatay Lakot’un düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Muğla bölgesinden Ersin Erbay ile İstanbul bölgesi hakemlerinden Enes Berk Güçlü yaptı. Müsabakada dördüncü hakem olarak da Uşak bölgesinden İlyas Uysal görev aldı. Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Boğaçhan, savunmada Mertcan, İbrahim, Emre Özkan, Safa, orta alanda Mete, Kadir, Özgen, Şevki ve Fatih ileri uçta ise Kerem ilk 11’i ile başladı.  Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında sol kanattan gelişen atakta kaptan Fatih’in ceza sahasına çevirdiği ön direkte Kerem vurmak istedi arka direğe açılan topu ara transfer döneminde takıma katılan ve mavi beyazlı forma ile ilk maçına çıkan Şevki filelere gönderince Ergene Velimeşespor 1 – 0 öne geçti.

Ağır saha şartlarına karşın diri bir görüntü çizen ve rakibine pozisyon vermeyen Ergene Velimeşespor maçın 32. dakikasında konuk takımın kazandığı köşe vuruşunda kale sahası içerisinde oluşan karambolde savunma oyuncusu Emre Akgün’ün kafa ile dokunduğu topa engel olamayınca skora denge geldi. İlk yarısı 1 – 1 tamamlanan maçın ikinci yarısında da mücadeleci ve iyi bir oyun sergileyen Ergene Velimeşespor ikinci yarıda rakipten çok hakem Mehmet Çağatay Lakot engeline takıldı. Önce Turgutluspor savunmasının ceza sahasında topa elle müdahale ettiği pozisyonda ardından oyuna sonradan giren Ömer Yıldız’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda savunmanın müdahalesi ile yerde kaldığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösteremeyince bir türlü skordaki dengeyi bozamadı. Maçın 72. Dakikasında konuk takımın atak yönüne göre sol taç çizgisine yakın yerden kaleye bir hayli uzak mesafeden kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Veysel Karani Ünal’ın ceza sahasına gönderdiği top doğrudan kaleye gidince konuk takım gol pozisyonu üretemediği maçta 2 gol birden bularak 2 – 1 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca müsabakadan Ergene Velimeşespor puansız ayrıldı. Bu sonuçla oynadığı 15 maç sonunda 17 puanda kalan Ergene Velimeşespor 15 takımlı grubun 10. sırasına geriledi.


Mavi beyazlılar gelecek hafta 28 Ocak 2024 Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor takımı ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarının üçüncü haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçecek olan Ergene Velimeşespor 11 Şubat 2024 tarihinde oynanacak olan maçta Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04