CANDAN YÜCEER SIRTINDAN VURULDU

CANDAN YÜCEER SIRTINDAN VURULDU

CHP den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen 4 dönem Tekirdağ Milletvekilliği de yapmış olan Candan Yüceer parti örgütlerinin büyük bir çoğunluğu tarafından resmen sırtından hançerlendi. 19 Ocak günü Tekirdağ CHP il binası önünde Candan Yüceer “Tekirdağ’lı Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz” sloganıyla bir miting düzenledi. Yüceer aday adaylığı açıklamasındaki motivasyonundan eser yoktu. Nasıl olsun ki, Teşkilatlarının neredeyse tamamına yakını kendisini sırtından resmen hançerlemişti. İlçelerden doğru düzgün organizasyon yapılıp halkı Tekirdağ İl başkanlığının önüne getiremediler. CHP Tekirdağ Milletvekillerinden bir tanesi bile mitingde yoktu. Daha sonra Nurten Yontar ile görüştüm neden gelmediği konusunda sorduğumda Eşinin ve kızının ameliyatı nedeniyle katılamadığını bunu da çok fazla dillendirmek istemediğini samimi bir şeklide bildirdi. Peki Padişah hazretleri Faik Öztrak gelmiş olsa incilerimi dökülürdü. Yada İlhami Özcan Aygun Paşa. Sonuçta kendi partilerinin bir Büyükşehir Belediye Başkan adayı miting yapıyor. Üstelik de TBMM de uzun yıllar birlikte çalıştıkları Milletvekili arkadaşları.

Daha geçtiğimiz haftalarda Adaylık açıklanmadan CHP Tekirdağ il başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, tüm ilçe başkanlarını da yanına alarak Ankara’ya genel Başkan Özgür Özel’e gittiler. Orada ısrarla aday olarak Vahap Akay’ı istediklerini resmen deklere ettiler. Bu nasıl bir cürettir o da ayrı tartışılır. CHP nin Tekirdağ haricinde 80 il teşkilatının başkanlarından hiçbir tanesi tüm ilçe başkanlarını da yanına alıp genel merkeze giderek aday olarak biz bunu isteriz deme cüretini gösteremediler. Bu ziyaretin arkasında tabi ki Padişah hazretleri Faik Öztrak var, Adama sormazlar mı sayın başkanlar bu cüreti kimden alıyorsunuz. Parti kimsenin Padişah saltanatı değildir diye. Koskoca CHP Tekirdağ örgütü Padişah hazretleri ve onun paşasının elinde oyuncak olmamalıdır.

Mitingde sahneye çıkan İl başkanı ve İlçe başkanları resmen suratları sirke satar gibi sadece oraya çıkmak için orada mecburen bulunmak için gelmişler gibi bir hava estirdiler. İlçelerden yeteri kadar ilgi alaka olmadı. Candan Yüceer’in Aday Adaylığı açıklamasında daha büyük bir ilgi ve coşku vardı. Kalabalıkta daha fazlaydı Aday Adaylığı açıklamasında. Daha acı ve ilginç olanı da Çerkezköy İlçe teşkilatının anahtarımız yok diye Candan Yüceer ve ekibine açılmamış olmasıydı. Aldığım bilgiler çok utanç verici sayın Padişah ve Paşa hazretleri aynen yazıyorum sorun yalansa da çıkıp yalan desinler. Candan Yüceer’in ekibinden birkaç kişi CHPÇerkezköy ilçe teşkilatına gidiyor. İlçe teşkilatı yetkilileri “Paritnin Anahtarını kaybettik” diye kapıyı açmıyorlar. Yani Yüceer ve ekibi karşında muhatap bulamıyor. Yahu Mahalle muhtarı adayı bile gelse ziyarete karşılayıp ilgilenecek birileri çıkarken koskoca ilçenin teşkilatının geldiği duruma bakın. Mazeret Partinin anahtarı kaybolmuş. Mitinge ne CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ne de yöneticiler katılıyor. Çok kişiye sordum kimse görmedik dedi. Kendileri gitmişse lütfen fotoğraf atsınlar yayınlayalım. Üstelik Çerkezköy teşkilatı mitinge araç bile ayarlamadığı ve son anda Çerkezköy den gelmek isteyenler için Ergene den araçların gönderildiği bilgisini aldım.

Sayın Vahap Akay sitem etmekte haklı olabilirsin kendince ama unutma 10 yıldır kesintisiz Çerkezköyde Belediye başkanlığı yapıp saltanat sürüyorsan bunu CHP ye borçlusun. Sakın kerameti kendinde ve Padişah efendin  göremeye kalkma. Sana yakışan o mitinge katılmak bizzat araçları ayarlayıp halkı Tekirdağ’a götürmek olurdu. En azından mitinge gelmedin anladım. Bir kutlama mesajı da gönderebilirdin. Bunu yapsaydın incilerin dökülmezdi.

Gelelim Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kaidr Albayrak’a  Sayın Albayrak, Candan Yüceer kızın yerinde birisi. Mitinge gelip bizzat bulunmuş olsaydın inan ki tarihe farklı geçerdin. Yada ilk adaylık açıklandığında Candan Yüceer’i evinde ziyaret edip bir hayırlı olsun demek bu kadar zor olmamalıydı senin için. Padişah ve Paşa hazretlerini  anladık da sen niçin böyle bir şey yaptın.

Sonuç olarak bakarsak Candan Yüceer rakibi Cüneyt Yüksel’e göre en az 4 adım geride başlıyor. Teşkilatlar yok. Milletvekilleri yok. Bölge belediye başkanlarının yarıdan fazlası yanında yok. Olanlarda onun sayesinde ben tekrar aday olurum diye yalakalık peşinde. Demezler mi kendi ilçenizden 2 otobüsü dolduramadınız. Daha düne kadar Milletvekiliyken bir dünya takla atanlar bu gün sırtından hançerliyorsa burada başka bir şey var demektir. Genel Merkez seçim sürecinde sanırım İl ve İlçe Başkanlarını sert bir dille uyarır diye düşünüyorum.

Ak Parti Adayı Cüneyt Yüksel’e bakarsanız 7 den 70 e teşkilatlardan tutun da eski yeni İl İlçe Başkanlarına, parti tabanlarına, Eski yeni Milletvekillerine ve Cumhur İttifakı MHP ye kadar hepsi kenetlendi ve büyük bir moralle yola çıktılar. Cüneyt Yüksel’in hafta sonu basınla kahvaltısında ki gazeteci sayısına baksanız Özgür Özel ve bir çok bakanın basın toplantısında bu kadar gazeteci göremezsiniz. MHP Tekirdağ İl Başkanı sayın Süleyman Fatih Şirin kahvaltı programında son noktayı koyup tüm tartışma ve fitneye son vererek; “Biz Cumhur ittifakı olarak MHP teşkilatları olarak sonuna kadar Cüneyt başkanımızın yanındayız. Son ana kadar Cüneyt Başkan için çalışacağız. Kimse aklının ucundan bile geçirmesin şurada küskünlük var burada kırgınlık var diye. Birlik ve beraberliğimiz ortadadır. Büyük bir inançla ve arzuyla el ele vererek Cüneyt Başkanımızın yanındayız. Kimse bunun aksini düşünemez. Tüm MHP teşkilatları olarak büyük bir uyum içindeyiz” dedi. Peki CHP de hangi il ve ilçe başkanı bunu söyledi yada söylese de inanarak mı söyledi yada şirin görünmek için mi söyledi her şey ortada. En acı olan da insanın kendi yol yürüdüğü arkadaşları tarafından sırtından hançerlenmiş olmasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00