İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI,ÇOCUKLARA MUTLULUK DAĞITTI

İYİ PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI,ÇOCUKLARA MUTLULUK DAĞITTI

İyi parti Çorlu ilçe başkanı Salih ÖZBAY ve yönetim kurulu, Atatürk meydanında bulunan, yeni yıl süsleri ile fotoğraf çektirmeye gelen çocuklara sürpriz yaptı.
Şık paketler içerisindeki yeni yıl hediyelerini çocuklara dağıtan İyi parti ilçe başkanı Salih ÖZBAY ve yöneticiler, çocukların önce şaşırmasına sonra mutlu olmasına vesile oldular.

ÖZBAY “ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ “

Yeni Yıl öncesi Atatürk meydanında aileleri ile birlikte zaman geçiren çocuklara hediyeler dağıtarak mutlu olmalarına vesile oldukları için   kendilerininde mutlu olduğunu ifade eden  ilçe başkanı Özbay ” Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı mutlu etmek,yüzlerindeki gülümsemeye sebep olmak istedik.Bugünkü siyasi mücadelemiz; çocuklarımız  için daha mutlu,daha huzurlu,refah seviyesi yüksek,gelecek kaygısı taşımayan bir ülke inşa etmek, Cumhuriyetimizin 100.yılında Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bir gençlik yetişmesine vesile olmak içindir.Çocuklarımızın mutluluğu için yaşayan bir Milletiz. Bu duygularla bugün bizler,onlara küçük sürprizler yaparak, Yeni yıl hediyeleri dağıttık. Onların mutluluğuna,yüzlerindeki tebessüme vesile olmak bizleri de çok mutlu etti.”Dedi. Çocukların  şaşkınlıkları ve hemen ardından gelen mutlulukları dikkat çekerken,aileler “İyi parti Çorlu ilçe başkanı ve yönetim kurulunun bu  sürprizi hem çocuklarımızı hem de bizleri mutlu etti” Diyerek teşekkür ettiler.

Haber.:Abdurrahim yildirim

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04