BAŞKAN AKAY’A İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

BAŞKAN AKAY’A İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Bakan Aday Adayı Vahap Akay’a, saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği tüm ilçelerde gerek partililerin, gerekse vatandaşların ilgisi her geçen gün katlanarak artıyor.

İki dönemdir Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren ve 26 Kasım Pazar günü CHP İl Başkanlığı önünde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını coşkulu bir kalabalık önünde açıklayan Vahap Akay, saha çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Saha çalışmalarında ilk olarak CHP İlçe Başkanlıklarını, STK temsilciliklerini ve mahalle muhtarlarını ziyaret eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, bu ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinliyor.

Gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan Vahap  Akay’a Tekirdağ halkının ilgisi de her geçen gün katlanarak artıyor. Vahap Akay’ın Çerkezköy’deki 2 dönemlik Belediye Başkanlığı süresince çok önemli ve güzel çalışmalara imza attığını ifade eden Tekirdağlılar, yeni dönemde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında Vahap Akay’ı görmek istediklerini belirtiyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04