ERGENE VELİMEŞESPOR DEPLASMANDA GALİBİYETİ KAÇIRDI

ERGENE VELİMEŞESPOR DEPLASMANDA GALİBİYETİ KAÇIRDI

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 14. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Amasyaspor FK takımıyla 1 – 1 berabere kaldı. Ergene Velimeşespor karşılaşmada bir de penaltı atışından yararlanamadı.

Amasya 12 Haziran Stadında oynanan karşılaşmada Seyfettin Alper Yılmaz düdük çalarken yardımcılıklarını Mete Topçu ve Emrah Altındağ yaptı. Ergene Velimeşespor karşılaşmaya kalede Boğaçhan, savunmada Buırak Can, İbrahim, Merter ve Safa, orta alanda Akif, Yusuf, Ali, Özgen, Fatih ileri uçta ise Baha ilk onbiri ile başladı.

İlk yarıyı Amasyaspor’un Batuhan’ın 37. Dakikada kaydettiği golle 1 – 0 mağlup tamamlayan Ergene Velimeşespor ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu. Maçın 58. dakikasında kazandığı penaltı atışından Özgen ile yararlanamayan mavi beyazlılar aradığı golü 89. dakikada savunma oyuncusu Burak Can’ın ayağından buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 1 – 1’lik eşitlikle tamamlandı. Bu skorla Ergene Velimeşespor puanını 17’ye yükseltirken 15 takımlı grubun 9. Sırasında yer aldı.

Ergene Velimeşespor ilk yarının son maçında 17 Aralık 2023 Pazar günü Rize temsilcisi Pazarspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek. Bu maçla birlikte ilk yarıyı tamamlayacak olan Tekirdağ temsilcisi için ikinci yarı 21 Ocak 2024 tarihinde yine Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu konuk edeceği Turgutluspor maçıyla başlayacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04