MARMARAEREĞLİSİ NİN TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATTI

MARMARAEREĞLİSİ NİN TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATTI

Yerel seçim startının verilmeye başlandığı şu günlerde Meramaraereğlisi ilçesinde CHP den Belediye Başkan A.Adaylığını açıklayan genç bir isim Onur Bozkurter, İlçenin tarihinde bu güne kadar ki seçimlerde yapılmayanı yaparak bir ilke imza attı. Her seçim dönemi adaylar eski başkanları sert sözlerle eleştirirken, Onur Bozkurter İlçenin kuruluşundan beri görev almış tüm Belediye Başkanlarının isimlerini teker teker okuyarak hepsine teşekkür etti, kalabalığa alkışlatarak örnek bir davranışa imza attı. Birlik ve beraberlik içinde güzel bir siyaset yapacağının sinyalini verdi.


CHP Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adaylığını resmen çok kalabalık bir topluluğun önünde ilçe binasında açıklayan Onur Bozkurter şu sözlere yer verdi; “sayın il başkan vekilimiz, sayın il yöneticilerimiz, geçmiş dönem Tekirdağ sayın il başkanımız,geçmiş dönem İstanbul sayın il başkanımız, sayın Tekirdağ büyükşehir belediye başkan vekilimiz,sayın Marmaraereğlisi ilçe yönetimimiz, geçmiş dönem Marmaraereğlisinde ilçe başkanlığı yapan değerli ilçe başkanlarımız, sayın vefakar, cefakar kadın kolumuz, sayın özgücümüz, yürekli cesur gençlik kollarımız, çok kıymetli meclis üyelerim, sayın muhtarlarımız, işçi ve emekçi dostu disk Tekirdağ şube başkanlarım, Marmaraereğlisi Atatürkçü düşünce derneğimiz, Marmaraereğlisi cem vakfı başkan ve yönetimimiz, marmaraereğlisi erenler cem evi ve yönetimimiz, Marmaraereğlisi yardım severler derneği yönetimi, marmaraereğlisi çevre gönüllüleri derneği, Marmaraereğlisi tatil siteleri derneği, değerli basın emekçileri dostlarım, bugün beni yalnız bırakmayan esnafımız, halkımız, marmaraereğlili hemşerilerimiz, Bakırköy’den, İstanbul’dan gelen misafirlerimiz, dostlarımız, ailemiz, hemşerilerimiz, bu güneşli pazar gününde tatil gününüzden zaman ayırıp, dostunuz kardeşiniz Onur Bozkurtere yoldaşlık ettiğiniz için ve buraya kadar gelerek zahmet ettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz.

https://fb.watch/nMIWqCOwye/

Ben Onur Bozkurter, Sultanköy papazlı çiftliğinin sahiplerinden hacı Hüsnü Albayrağın torunuyum, çiftçi bir ailenin Ereğli’li hemşerilerine her zaman fayda sağlamış bir ailenin ferdiyim, 21 haziran 1985 doğum tarihim, Bahçeşehir iletişim fakültesi mezunuyum, 100 yıllık köklü partili ve Atatürkçü aile geleneklerinden gelen hemşerinizim. Belediye başkanı olduğum gün Ereğli-Sultanköy-Yeniçiftlik ayrımını bitirip tüm ilçeyi tek vücut. yapıp, hizmet getirip halkımızda refah, barış, kardeşlik, komşuluk ruhunu tekrar geri kazandırmak için adayım. cumhuriyet halk partisine 18 yaşında üye olmuş, gençlik kolları, mahalle temsilciliği, ilçe başkan yardımcılığı, birçok kez delegelikler, 2017 referandum seçimi ve 2018 cumhurbaşkanlığı seçiminde kampanya komitesi yöneticiliği,Bakırköy belediye başkan danışmanlığı yaptım, partinin içinde doğdum büyüdüm. Marmaraereğlisini tekrar partimizin kalelerinden biri yapacağız, tekrar cumhuriyet halk partisinin şanlı altı oklu bayrağını belediyenin burçlarına asacağız.


DEĞERLİ HEMŞERİLERİM, BEN HİZMET İÇİN ADAYIM
ilçemizde çıkan kazılar sonucunda Türkiye’nin en eski ve en büyük antik tiyatrosu bulunmuştur,ilçemizi turizmin başkenti yapmak için, ülkemizin her yerinde tanınabilen, saygın, kültürel mirasına sahip çıkan Marmaraereğlisini, halkımızla beraber yönetip şehrimize yüzü gülen bir toplum ve menfaatsiz hizmet için adayım. bölgemizin çiftçilerine, köylülerimize, daha yaşanabilir, daha çağdaş bir Marmaraereğlisi yaşatıp, onları ulu önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi “milletin efendisi” olan köylülerimize, sosyal belediyecilik ve partimizin devriminden biri olan halkçılığı belediyecilik yönteminde egemen kılmak için adayım ben, Marmaraereğlimizde hizmet gösteren en küçük işletmesinden, en büyük holdinglerine, ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına, parti farkı göstermeksizin tek gayesi bu coğrafyada daha çok üretmek olan şehre vizyon getirmek. köylüsüyle işçisiyle, zengini, fakiriyle sınıf farkı gözetmeksizin hizmet etmek için adayım! ben, camide bizim, cem evide bizim, kilisede bizim diyen, doğulusu, batılısı, kürdü, lazı, Çerkezsi, romanı, sağcısı, solcusu, kimseyi kimseden ötekileştirmeyen, yürüteceğim siyasi mücadelemi Marmaraereğlimizde egemen kılmak için adayım! bu güzel ilçemizde verimli tarım arazilerimiz, uçsuz bucaksız nitelikli su havzası ve kanalları, diğer yanda masmavi denizimiz ve 40 kilometre civarı sahil şeridimiz, 5 adet limanımız, gelişmekte ve güçlenen sanayimiz var! bu kent hak ettiği değeri görsün diye, bu değerler ve kaynaklar halkımızla tam manasıyla bütünleştirilsin diye adayım.


ESK BAŞKANLARA VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİ
Genç Başkan adayı Onur Bozkurter bu güne kadar ki seçimlerde gösterilmeyen vefa örneğini göstererek ilçenin tüm gelmiş geçmiş ve mevcut belediye başkanını anons edip teşekkür etti., hizmetleri için vefa örneği gösterdi. Bozkurter konuşmasının devamında ; “daha önce Marmaraereğlimizde belediye başkanlığı yapmış, bazısı ebediyete intikal etmiş, bazısı Allah uzun ömürler versin yaşayan, geçmiş dönem belediye başkanlarımız, sırasıyla “Süleyman Aktüğün, Mehmet, Es Rahmi Özcan, Enis Sülün,Emin Yılmaz, İbrahim Uyan ve mevcut başkan Hikmet Ata yeni, eski meclis üyeleri, bürokratlar, işçiler, muhtarlar, kısacası Marmaraereğlimize hizmet etmiş, bir taşın üstüne bir taş koymuş, emek vermiş olan büyüklerimin deneyimlerini; gençliğimin heyecanıyla pekiştirmek için adayım. aday adaylığından, partimizin kurulları beni adaylığa seçerse, seçimi kazanacağız, o gün belediyeyi devir aldığımızda başkanlık makam kapısını sökeceğiz ve belediyeyi halkın belediyesi yapacağız. artık partimiz kiralık ilçe başkanlığında olmayacak, tapusunu partimize kazandırıp tapulu malı yapmak için ve günümüz şartlarına uygun, gelişmiş bir ilçe başkanlığı yerimiz olsun diye adayım. Belediyeyi makamdan değil, halkla birlikte sokaktan yönetmek için ve örgütle beraber partililerimizle yönetim anlayışını aktif hale getirmek ve örgütümüzün belediye kadrolarında daha etkin olması için adayım! değerli dostlarım kısacası ben örgütün, kadınların, gençlerin, yaşlıların, köylünün, kentlinin, herkesin belediye başkanı olmak için huzurlarınızda adayım! adaylaşamamam noktasında partimizin göstereceği adayın yanında olacağım, il ve ilçe başkanımızın, örgütümüzün emrinde, ve benimle ilgili vereceği her karara saygılı olacağım. yolumuz, yolunuz açık olsun, biliyorsunuz bugün 15 ekim, seçim günü 31 mart, belediyeyi almamıza son 168 gün kaldı. il başkanımız sayın özgür Taşmerdivenli’ye, ilçe başkanımız sayın tolga çalışkan’a yönetimlerine başarılar diliyorum, sizlere de çok teşekkür ediyorum, Allah yolumuzu açık etsin, Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın, gazamız mübarek olsun, ayaklarınıza sağlık, hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum! geldiğiniz için teşekkürler” dedi.


Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04