VEGA HOSPİTAL BASIN BAYRAMINI KUTLADI!

VEGA HOSPİTAL BASIN BAYRAMINI KUTLADI!

 

Çorlu’da sağlık alanında hizmet veren Özel Çorlu Vega Hospital yönetimi, 24 Temmuz Basın Bayramı sebebi ile düzenledikleri kahvaltı programında ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle buluştu.

Çorlu’da sağlık alanında dev yatırımlara imza atan Vega Hospital, The Fabrik Restaurantta düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltı programına hastanenin basın ve reklam süreçlerini yürüten ve aynı zamanda Satın Alma Müdürü olan Aslı Alpak, Muhasebe ve Finans Müdürü Murat Küçüközbek, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Çağlar Demirtaş, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Beluça Kangöz ve basın mensupları katıldı. Düzenlenen kahvaltı programında hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ ve İşveren Yetkilisi Altay Alkan adına konuşan Aslı Alpak, “Bugün siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlamak için bir araya geldik. Mesleğinizi daha güzel ve daha iyi koşullarda icra etmeniz daimi temennimizdir. Biz Vega Hospital yönetimi olarak; en önemli yayın organlarının başında gelen siz basın mensuplarının tüm sağlık ihtiyaçlarında daima yanınızda olduğunuzu bildiririz.” dedi.

Bölgede sosyal sorumluluk projelerine de büyük ehemmiyet gösteren Vega Hospital yönetimi; bu gerçekleşen çalışmalarında aynı ivme ile devam edeceğini ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04