BELEDİYE BAŞKANI RASİM YÜKSEL’İN TACİZ SKANDALI

BELEDİYE BAŞKANI RASİM YÜKSEL’İN TACİZ SKANDALI

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hakkında çıkan Kadın Gazeteciye  Taciz iddiaları ulusal basında artarak yer bulmaya devam ediyor. CNN TÜRK de Özel haber formatıyla. 5 Ocak 2023 tarihinde  Belediye başkanına “taciz” suçlaması başlıklı haberinden sonra, 7.Ocak tarihinde Sabah gazetesinin manşetinde İş Yemeğinde Sınırsız Taciz haberi yayınlandı.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hakkında ulusal basında çıkan haberler bölgede şok etkisi yaptı. Konuyla ilgili olarak CHP Genel Merkezi, Tekirdağ İl ve Ergene İlçe başkanlığından henüz bir açıklama yapılmadı. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever ve kameraman Engin Özbek’in özel haberinde, Olay, geçen yıl 16 Haziran’da Büyükçekmece’deki bir otelin restoranında yaşandı. İkili oturdu. Birlikte yemek yedi. Çekim ile ilgili konuştu. Bu sırada Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, genç spikere özel sorular sordu. Ancak o genç kadın durumdan rahatsız oldu.

 

Rasim Yüksel,24 Yaşındaki spiker Kadın Z.E.K’i  restoranın dışına çağırdı. İddiaya göre taciz etti. Genç kadın ise engel olmaya çalıştı. Belediye başkanı ile genç kadın daha sonra içeri girdi. Rasim Yüksel, iddiaya göre bir kez daha sarılmaya kalktı. Genç kadın, bir bahane bularak restorandan ayrıldı. spiker Kadın Z.E.K’in  şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Rasim Yüksel hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

 

ERTESİ GÜN SABAH GAZETESİ MANŞETE TAŞIDI

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hakkındaki Taciz haberinin CNN TÜRK de Özel haber olarak yayınlanmasının ertesi günü Sabah gazetesi konuyu daha da derinleştirerek, manşetten, “İş Yemeğinde Sınırsız Taciz” “Başkanın Elinden Zor Kurtuldu” başlıklarıyla haber yaptı. Bölge ve ulusal gündeme bomba gibi düşen haberlerden sonra siyasi çevreler Rasim Yüksel’in CHP den istifa edip etmeyeceğini, yada CHP nin Rasim Yüksel’i partiden ihraç edip etmeyeceğin konuşuyor.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04