HER YIL OLDUĞU GİBİ ÖNCE ONLARAGİTTİ

HER YIL OLDUĞU GİBİ ÖNCE ONLARAGİTTİ

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel pandemi nedeniyle uzun bir süre ziyaret edemediği Çorlu Huzur Evi sakinlerini salgının etkisini kaybetmesinin ardından ziyaret ederek Çorlu Huzur Evi sakinlerinin yeni yıllarını kutladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Albayraktar ve Ergene Belediyesi Özel Kalem Müdürü Doğan Durmaz ile birlikte Çorlu Huzur Evi sakinlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Huzur evi sakinlerine Velimeşenin meşhur bozasından ikram eden Başkan Yüksel ayrıca Huzur Evi sakinlerine çeşitli hediyelerde takdim etti.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaşlıları bir gün değil her gün ziyaret etmeliyiz diyerek, “Ne yazık ki tüm Dünyada olduğu gibi Ülkemizi de etkisi altına alan Covid19 salgını sebebiyle Çorlu Huzur Evimizde bulunan büyüklerimizden ayrı kaldık. Uzunca bir süre görüşemedik. Salgının etkisini kaybetmesinin ardından Çorlu Huzur Evi sakinlerimizi ziyaret ettik. Yeni yıllarını kutlayarak sıcak samimi bir ortamda sohbet ederek onların hayır dualarını aldık” dedi.

Bir gün yaşlı olacağımızı ve yaşlanınca hangi durumda olacağımızı düşünerek yaşamalıyız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çevremizdeki yaşlılarımıza sırtımızı dönmemeli tam tersine onlarla birlikte iç içe olarak onların yaşam tecrübelerinden yararlanmalıyız. Büyüklerimizin düşüncelerine değer vermeli, önemli olduklarını onlara hissettirmeliyiz. Bütün hayatını, bütün emeğini ailesine adamış yaşlılarımıza hizmet götürmek, onları memnun etmek bizim toplum olarak görevimizdir. Bu düşünceyle huzur evi sakinlerimizin yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in kendilerine yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Çorlu Huzur Evi sakinleri Başkan Yüksel’e teşekkürlerini ilettiler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00