ÇORLU TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

ÇORLU TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

Çorlu da spor severler  hafta sonunda General Basri Saran stadında tarihi bir ana şahitlik etti. BAL liginin en heyecanlı maçlarına sahne olan Çorlu’da sağanak yağışa rağmen tribünleri dolduran spor severler sadece 3 hafta öncesine kadar 8 puan geride oldukları Küçükçekmece Sinop Sporun Çorlu Spor1947 karşında 3-0 lık yenilgisini büyük bir zevk ve heyecanla izleyerek tarihe tanıklık ettiler.

Başkan Yusuf Gümüş ve ekibinin iş başına gelmesinden sonra son 15 yılda Çorlu’da hasret kalınan profesyonel lig özlemi için ve üst liglere çıkmak için inanmışlık için şehirde büyük bir birliktelik sağlandı. Hafta sonu Çorlu Spor1947 süper ligde bile bir çok takımın göremediği müthiş seyirci ve onun desteği ile güçlü rakibini 3-0 gibi net bir skorla yenerek şampiyonluk yolunda puan farkını 8 den bir anda 2 puana indirerek taraftarına tarihi günlerinden birini daha yaşattı. Maç sonunda Başkan Yusuf Gümüş; “Ben değil biz diye çıktığımız bu yolda yönetim kurulu arkadaşlarımız, Futbolcu ve teknik heyetimiz, taraftarımızla şehrimizle bütünleşerek şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Bu takım kesinlikle bu yıl 3. Lige çıkacak” dedi.

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup 11. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Çorluspor 1947, lider Küçükçekmece Sinopspor’u 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde etti.BAL 11. Grup 11. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Çorluspor 1947, General Basri Saran Stadı’nda İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor’u konuk etti. 3-0 gibi net bir skorlar rakibini yenen temsilcimiz, aldığı 3 puan ile lider durumda olan Küçükçekmece Sinopspor arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü. Maçta rakibine baştan sona üstünlük koyan temsilcimiz, ilkyarıda Mert Özkaptan’ın ayağından bulduğu gol ile soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya da aynı tempoyla başlayan temsilcimiz, Volkan Uluğ ile skoru 2-0’a getirdi.

KAPTAN FİŞİ ÇEKTİ

İkinci golden sonra dağılan Küçükçekmece Sinopsporlu oyuncular, Çorluspor 1947 kalesinde gol ararken gelişen kontra atakta Orçun Selduman’ın pası ile kaptan Uğur Kapısız, Küçükçekmece Sinopspor’un fişini çekerek evine puansız gönderdi.

8 PUANLK FARK 2 YE İNDİ

Gurubun lideri olan Kiçükçekmece Sinop Spor bir ara puan farkını 8 e çıkartmıştı. Lider Küçükçekmece Sinopspor’un 2 puan gerisinde üçüncü sırada bulunan temsilcimiz, gelecek hafta evinde Sakarya temsilcisi Hendekspor ile karşılaşacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00