ÇORLU TSO DAN YUNANİSTAN SCHENGEN VİZESİ

ÇORLU TSO DAN YUNANİSTAN SCHENGEN VİZESİ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı başlatmış olduğu yeni hizmetle, uzun zamandır ş insanları için sorun oluşturan  Schengen Vizesi konusuna çözüm olacak. Konuyla ilgili olarak Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan yazılı bir basın açıklaması düzenledi.

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan, yaptığı açıklamada; “Yunanistan Konsolosluğu tarafından vize başvurularını almaya yetkilendirilmiş olan kuruluş KOSMOS VİZE HİZMETLERİ 25 Ekim 2022 Salı günü itibariyle Odamızda KOSMOS ofisinde mobil başvuru hizmetine başlayacaktır.

KOSMOS Mobil Başvuru Ofisi ile ilgili açıklamada bulunan  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan “Odamızda  özel olarak sunulan bu yeni hizmet ile KOSMOS  biometrik işlem cihazı ve yetkili ekibi sayesinde, vize başvurusu yapmak isteyen kişiler  ulaşım kaynaklı zaman ve maliyet kaybı yaşamaksızın vize başvurularını Odamızdan yapabileceklerdir. 25 Ekim 2022 , Salı gününden itibaren her Salı  vize başvuruları randevu ile kabul edilecek olup,  başvuru yapacak kişiler (0850) 4742021 numaralı hattan KOSMOS Çağrı Merkezini arayabilir veya  www.kosmosvize.com  web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04