ERGENE VELİMEŞESPOR DA TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

ERGENE VELİMEŞESPOR DA TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Tekirdağ ilini Profesyonel futbol liglerinde temsil eden tek takımı Ergene Velimeşe spor her geçen hafta ligden düşmeye biraz daha yaklaşıyor. TFF 2.Lig Kırmızı grupta bulunan Ergene Velimeşespor ligin 27. Haftasında Bursa deplasmanında karşılaştığı İnegölspor deplasmanında kendi kalesine attığı gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor ligin 27. Haftasında Bursa deplasmanına konuk oldu. Bursa’da İnegölspor ile karşı karşıya gelen mavi beyazlılar kendi kalesine attığı gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

İnegöl İlçe stadyumunda sahaya kazanmak için çıkan Ergene Velimeşespor ilk yarının çalan düdüğü ile rakip kalede gol aramaya başladı. Ev sahibi takımına karşı daha fazla topa hakim olan mavi beyazlılar müsabakanın 25. Dakikasında orta sahada kaptırdığı top ile savunmaya geri dönmeye çalışırken sol kanattan gelen topu uzaklaştırmak için ayak uzatan Ergene Velimeşespor oyuncusu Mahmut Boz’un topa yaptığı müdahale kendi kalesinde filelerle buluştu. Bu gol ile 1-0 yenik duruma düşen Ergene Velimeşespor moralinin bozulmasına rağmen oyundan düşmedi. Beraberlik golü için rakip kalede etkili olmaya çalışan mavi beyazlılar ilk yarının bitimine dakikalar kala yakaladığı iki gol fırsatını cömertçe harcadı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve mavi beyazlılar soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.

İkinci yarıda da topla daha çok oynayan taraf olan Ergene Velimeşespor aradığı golü ne yazık ki bulamadı. İkinci yarı Ergene Velimeşespor kalesine gelemeyen İnegölspor ikinci yarıyı kendi sahasında kabul etti. Maçta her şeyi yapan Ergene Velimeşespor’un tek eksiği goldü. 90 dakika sonunda rakip kaleye gol atamayan mavi beyazlılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bursa deplasmanından eli boş dönen Ergene Velimedşespor ligin 28. Hafta müsabakasında kendi sahasında Niğde Spor’u konuk edecek.  Ligin ilk yarısında Niğde’de oynanan müsabaka Ergene Velimeşespor’un 2-1 galibiyetiyle tamamlanmıştı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00