ÇORLU ÖRTBAS EDİYOR SÜLEYMANPAŞA ÜZERİNE GİDİYOR

ÇORLU ÖRTBAS EDİYOR SÜLEYMANPAŞA ÜZERİNE GİDİYOR

Çorlu Belediyesi kaçak hafriyat dökümlerini örtbas ederken, Süleymanpaşa’da Cüneyt Yüksel ve ekibi kaçak döküm yapanlara gerekli cezaları uyguluyor. 17 Şubat tarihinde ÇORLU BELEDİYESİ BU KEPAZELİĞİ NEDEN GÖRMÜYOR başlıklı haberimizden sonra https://trakyagundem.net/2021/02/17/corlu-belediyesi-bu-kepazeligi-neden-gormuyor.html Çorlu Belediyesi tarım arazisine kaçak döküm yapılması konusunda hiçbir şey yapmadığı gibi konuyu da örtbas etmeye devam ediyor.
Süleymanpaşa Belediyesi, kaçak hafriyat dökümleri ile mücadelesini taviz vermeden sürdürüyor. Daha önce tespit edilen kaçak döküm alanlarına 30’dan fazla kamera yerleştirerek bu sahaları 24 saat gözetim altına alan Süleymanpaşa Belediyesi, teknolojinin nimetlerinden de faydalanarak denetimleri sıklaştırdı.
Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından kontrolü sağlanan ve 24 saat gözetim gerçekleştiren kameralar sayesinde ilçede kaçak hafriyat dökümlerinde ciddi azalma görülürken, müdürlük bünyesine kazandırılan insansız hava aracı (drone) ile de kaçak dökümler anlık olarak kayda alınarak sorumlulara suçüstü yapılabiliyor.
Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni insansız hava araçlı takip sistemi ile gerçekleştirilen uygulamalar neticesinde, kaçak döküm yaptığı tespit edilen kişilere Kabahatler Kanunu kapsamında toplamda 10 bin TL tutarında cezai işlem uygulandığı belirtildi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04