ÇETİN GROUP DAN ÜLKEMİZ ADINA GURUR VEREN BAŞARI

ÇETİN GROUP DAN ÜLKEMİZ ADINA GURUR VEREN BAŞARI

Bünyesinde istihdam ettiği yaklaşık 7.500 kişilik büyük bir aile olan ve Türki Silahlı Kuvvetlerinde görev yaptığı dönemlerde Kardak kayalıklarına Bayrağımızı dikerek hepimizi gururlandıran Çetin Group Yönetim kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve ekibi ülkemiz için gurur veren büyük bir başarıya daha imza attı. Çetin Group Türkiye ve Dünya da az sayıda firmanın alabildiği ‘Güvenli İşyeri Covid19’ belgesini aldı.
Dünyanın bir çok ülkesine ihracat yaparak ülkemize büyük bir döviz girdisi sağlayan Atak Kozmetik, uluslararası belgelendirme kuruluşu TRB Belgelendirme’nin tesciliyle ‘Güvenli İşyeri Covid19’ belgesini aldı. Çetin Group kuruluşlarından Atak Kozmetik (Cosmetıcs), Covid19 salgınına karşı güvenli işyeri olarak uluslararası belgelendirme kuruluşu olan TRB Belgelendirme tarafından tescillendi. Atak Kozmetik 14 Aralık 2020’de Güvenli İşyeri Covid19 belgesini aldı.
Çerkezköy OSB içerisinde kurulu fabrikasından dünyanın 80 ülkesine ihracaat yapan Atak Farma Kozmetik ve Kimya San. Tic. A.Ş. dünyayı kasıp kavuran Covid19 salgınına (Pandemi) karşı güvenli işyeri olarak uluslararası akreditasyon kurumu TRB Belgelendirme tarafından tescillendi. TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından akredite edilmiş uluslararası belgelendirme kuruluşu olan TRB Belgelendirme, Atak Farma Kozmetik’in ‘Güvenli İşyeri Covid19’ belgesini üç gün önce tescilledi.
BİR YIL GEÇERLİ
Atak Farma Kozmetik ve Kimya San. Tic. A.Ş.’nin 14 Aralık 2020 tarihinde tescil edilen ‘Güvenli İşyeri Covid19’ belgesinin 1 yıl geçerliliği bulunuyor. Uluslararası belgelendirme kuruluşu olan TRB’nin verdiği sertifikada verilen kurumun adı, üretim yeri ve faaliyet kapsamı belirtildikten sonra, “Bu belge ile sertifika sahibinin yukarıda belirtilen adreste lisans sözleşmesi koşullarına ve gerekliliğine uygun olarak TRB Belgelendirme Kuruluşu tarafından uluslararası standart eşliğinde hazırlanan Güvenli İşyeri Covid19 ve Hijyen Uygulamaları kapsamında değerlendirildiği ve şartların sağlandığı tescil edilmiştir. Ayrıca bu sertifika, kuruluşun TRB Belgelendirme’nin kurallara uyduğu ve “www.trb.com.de” sertifika sorgulama kısmında aktif görüldüğü sürece geçerlidir.” ifadelerine yer verildi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04