CÜNEYT YÜKSEL MARTILARI BİLE UNUTMADI

CÜNEYT YÜKSEL MARTILARI BİLE UNUTMADI

Ülke olarak zor günler yaşadığımız bu dönemde bir çok kişi can derdine düşerken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Martıları bile unutmadı, yardımlarına koştu. Süleymanpaşa Belediyesi sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin yanı sıra martılar ve güvercinler gibi kentin semalarında yaşayan kuşların da beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor.

Martılardan tutun da sokak hayvanlarına kadar tüm canlılara yardım etmeye çalışan Cüneyt “Yüksel ve ekibinin bu tutumu büyük taktir topluyor. Başkan Yüksel; “Bizim için her can kıymetli” dedi.

BALIKÇILAR KAPANDI AMA MARTILAR SAHİPSİZ KALMADI

Korona virüsü salgını nedeniyle birçok esnaf gibi balıkçıların da geçici olarak kepenk kapatması sonrası, özellikle sahil kesimini mesken tutmuş martıların besin sıkıntısı çekmemesi için harekete geçen Süleymanpaşa Belediyesine bağlı ekipler, sahilde belirli noktalar belirleyerek bu noktalara kuşlara özel yemler bıraktı.

AŞEVİNDEN ARTAN YEMEKLER KUŞLARA GİDİYOR

Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı aşevinde günlük olarak üretilerek evlere servis edilen yemeklerden arta kalanlar da kuşların istifadesine bırakıldı. Ayrıca aynı yemek artıkları sahilde yaşayan sokak kedileri için de besin kaynağı oldu.

YÜKSEL: “HAYVANSEVERLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, korona virüsü salgını nedeniyle olağanüstü tedbirler alarak halk sağlığının korunması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini ifade ederek, “Süleymanpaşa’mızda yaşayan her can bizim için çok kıymetli. Vatandaşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın ve evinde kalamayıp sokağa çıkmak zorunda olan herkesin olduğu gibi sokak hayvanlarımızın da hayatına çok önem veriyoruz. Bu zor günleri sokakta yaşayan canlarımızın da bizimle birlikte sağlıklı bir şekilde atlatabilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Evlerinde kalan ama sokaktaki canlarımız için endişelenen hayvan sever vatandaşlarımızın içleri rahat olsun, sokak hayvanlarımız için de fedakarca çalışan birileri var,” diye konuştu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00