MERAL AKŞENER ÇORLU’DA DERT DİNLEDİ

MERAL AKŞENER ÇORLU’DA DERT DİNLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il ve ilçe ziyaretleri kapsamında Çorlu’da da esnaf ziyareti yaptı. Partisinin Çorlu ilçe teşkilatını da ziyaret eden Akşener, Tren Kazası mağdurlarından Zeliha Bilgin devam eden Tren Kazsı ile ilgili kendisinden destek istedi. Akşener konuşma esnasında son derece duygulandı, her zaman gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirterek; “Adalet bir gün herkese lazım olacak” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tekirdağ ziyareti kapsamında geldiği Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde bulunan esnafın dertlerini dinledi. Partisinin ilçe yönetimi tarafından Omurtak Caddesi’nde çiçeklerle karşılanan Genel Başkan Akşener, cadde üzerindeki esnafları ziyaret ederek sohbet etti.  İlk olarak bir kuyumcu dükkanına giren Akşener, buradaki esnaftan işleri ve alış veriş potansiyeli hakkında bilgiler aldı. Daha sonra diğer birkaç esnafı da ziyaret eden Akşener, Atatürk Meydanı’nda bulunan partinin ilçe başkanlığı binasına geldi. Burada partililer ile bir araya gelen Akşener, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Ziyaretlerinin devam ettiğini kaydeden Akşener, “Bu güne kadar 7 il ve son ziyaret ettiğimiz Tekirdağ ilinin dördüncü ilçesini ziyarette bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde, esnaflarımızın hal ve hatırını sorarak, onların dert ve isteklerini dinliyoruz. Sonra da bu dinlediklerimizi not alıyoruz. Aldığımız notları da Salı günü yapılan toplantımızda dile getirerek, iktidarın fark etmesini sağlıyoruz. Ayrıca, onların göremediklerini görüyor ve duyuyoruz. Bunları da onların işitmesi ve bilmesini sağlıyoruz. Şu anda bir seçim havası yok, o nedenle seçimle alakalı siyasetle alakalı çok fazla konuşmuyoruz.” dedi.

TREN KAZASI MAĞDURLARININ YANINDAYIM

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akşener, bir müddet geçtiğimiz yıllarda Çorlu’da meydana gelen tren kazasında kızı, kardeşi ve kardeşinin kızını kaybeden Zehra Bilgin’i dinledi ve ona sarılarak teselli etti. Tren Kazası mağdurlarından Zeliha Bilgin, Genel Başkan Akşener’den devam eden Tren kazası davası için destek istedi. Nisan ayı içerisindeki duruşmaya kendisini davet etti. Akşener, programının uyması durumunda geleceğini ifade ederek; “Aalet hepiize lazım. Bu gün adalet dağıttığını söyleyen iktidar yarın adalet size de lazım olacaktır. Tren Kazası mağdurlarımızı destekliyorum ve her zaman yanlarında olduğumu açıklıyorum” dedi. Akşener, Zeliha Bilgin ve tüm Tren Kazası mağdurlarını Ankara’ya davet etti.

GENÇLİK KOLLARINDAN LİSE YILLARI FOTOĞRAFI

Genel Başkan Akşener’e partisinin Gençlik Kolları Başkanı Nadide Ceylan tarafından lise çağlarında çektirdiği bir fotoğrafı hediye edildi. Gerçekleşen ziyarette Akşener de parti yöneticilerine günün anısına plaket taktim etti.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener, İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından  İdlib’de şehit olan Uzman Onbaşı Birhan Er’in Çorlu’da yaşayan ailesini ve Recep Bekir’in Ergene İlçesinde bulunan ailesini ziyaret edip taziyede bulundu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00