ZORUNA MI GİTTİ MÜDÜRÜM

ZORUNA MI GİTTİ MÜDÜRÜM

Eski Tekirdağ Çevre ve şehircilik İl Müdürü olan, kısa bir süre önce de görevden alınarak derin dejarz müdürlüğüne getirilen Mehmet Ceyhan yaptığım haberlere ve yazdığım köşe yazılarına çok sinirlenmiş, baya da zoruna gitmiş.Kime ne giderse de umurumda değil. Bu kadar açık ve net bir şekilde ortada olan şaibeyi ört pas edenin insanlığından bile şüphe ederim.Öyle Allahçı geçinen Allahsızlar var ki, bunları gören dinden imandan bile çıkar. Çevre İl Müdürlüğü tarafından Velimeşe Çöplüğü ile ilgili olarak ört pas edilen gerçekleri ve kirli pazarlıkları daha önce yazdığım belgeli ve görüntülü haberlerin linklerini tekrar verip hatırlatmak istedim. Güya Müdürün deyişine “Birileri bunları not aldı” Senin ört pas ettiğin pislikleri kimler not aldı Müdür. Darbeci ağzıyla konuşan birinden ne bekleyeceksiniz. Şimdi gelin üzeri örtüleni kirli pazarlıklar karşılığında Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in nasıl bunlar tarafından aklandığına bakalım. Önce şu rezalete, kepazeliğe bir bakın. Bu haberleri internetten tekrar okuyun.

RASİM YÜKSEL’İN KİRLİ DEFTERLERİ
ÇEVRE İL MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ KİRLİ İLİŞKİLER
BÖYLE REZALET GÖRÜLMEDİ
TUZ KOKTU BAŞKAN
HAKKIMIZ SANA HARAM OLSUN
700 TON ATIK NEYİN KARŞILIĞINDA ALINDI
Tüm belgeleriyle ortaya konulmuş haberler ve video kayıtlarından sonra sayın Müdürüm bunca kepazeliği neyin karşılığında ört pas ettiniz. Eski yardımcınız Fatih Bey ve siz dürüst ve temizseniz gelin mal varlığınızı açıklayın. Belediye ye ceza kestik diyorsunuz bunu da açıklamak zorunda değimlisiniz.Madem ki dürüstsünüz ne gibi cezai işlemler yapmışsanız çıkın kamuoyuna açıklayın. Ey Millet elinizde 150, 200 kamyon çöpünüz varsa gidin Velimeşe çöplüğüne dökün sadece 175 Lira ceza alırsınız. Son zamanlarda bazı Müdürler ve Amirler arasında çok moda oldu “Ben kimseye hesap vermem. Bana kimse hesap soramaz. Siz kim oluyorsunuz da bana hesap sorarsınız. Siz kim olduğumu biliyor musunuz” gibi saçma sapan cevaplar. Hesap vereceksiniz elbette sayın Müdürüm. Hem de paşa paşa hesap verisin ama bunu yapacak haysiyetli, şerefli bir devlet olmadığı zaman sen ve senin gibi zihniyette olanlar böyle konuşur. Senin gibilerini böyle konuşturan Devletin Allah Bin türlü belasını versin ki üzerinden geçindiğin halkını bu kadar hakir görüp aşşağlaya biliyorsun.

Darbecilerin Ağzından Şantaj ve Tehdit!

Sayın Müdürümüz bununla da yetinmiyor. Darbeci zihniyetin ağzıyla tehdit ve şantaja kadar işi götürmüş. “Yazdıkların bir kenara not edildi. Yarın sana bunların hesabı sorulacak” şeklindeki tehdit ve şantajcı ağzı ancak Darbeci zihniyetin kullandığı bir söylemdi. Bizim Müdür de onlara çok özenmiş olsa gerek onların ağzı ile konuşuyor. Tüm bu rezaletler ve kepazelik Tekirdağ Valisi Ali Yerlikay’nın Altıncı Basın buluşmasını gerçekleştirdiği Çorlu da yaşandı. Sayın Vali’nin ev sahipliğinde yapılan bir basın buluşmasında, bir Müdür çıkıp Dikta rejimlerin generallerinin ve darbeci zihniyetin ağzı ile bir gazeteci tehdit edilebiliyorsa artık iş iyice rayından çıkmış demektir. Sayın Vali yaşanan bu kepazelikten haberi yok sanırım. Konuyu Basın Müdürlüğüne aktardım. Yaşanan kepazeliği anlattım. Fakat bu Vali Beye tam anlatıldı mı yoksa anlatılmadı mı orasını bilemiyorum. Sayın Valim sizin davetliniz olarak gelen insanlara bu kadar tehdit ve şantajla yıldırma politikası uygulanırsa bir dahaki davetlerinize gelebilmek için koruma talebinde bulunursak kimse şaşırmasın. Samimiyetinize ve ciddiyetinize güveniyorum. İnsanlık namına sizden rica ediyorum bu darbeci zihniyetin döküntülerine gereğini yapın ve bize şantaj yapmalarının önüne geçiniz. Ayrıca KOSGEB de yaşanan insanlık dışı rezalet ise işin farklı bir boyutu. Sayın Valim proje hazırlamak için insanlar resmen özel firmalara peşkeş çekiliyor. Proje başına 2 Bin ila 5 Bin tel para alanlar vergi ödüyorlar mı acaba. KOSGEB yetkilileri bu işlerden ne kadar pay alıyor. Kaç tanesi bu şirketlerin gizli ortağı. Bizler sorduğumuzda cevap alamıyoruz. En basiti İl Müdürü Özay Cebeci’ye ısrarla hep sordum “Bu güne kadar kaç kişiye sertifika verildi” Maalesef cevap alamadım. Bu rakamı siz alabilirsiniz. Verilen sertifika sayısı öğrenilirse bunların yaptığı soygun ve vurgunun boyutları da ortaya çıkacaktır.

Abdullah Baş Nereye koşuyor!

Çorlu Belediyesi’nin temmuz ayı olağan Belediye Meclis toplantısına CHP’li Belediye Meclis üyesi ve Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş’ın verdiği önerge damgasını vurdu.Yaptığımız araştırmada AK Partili 2 kadın Meclis Üyesi Semanur Özay ve Handan Var’ın, M Plaka Çalışma Yönetmeliği ile ilgili 2010-2011 ve 2012 olmak üzere her yıl önerge verdikleri bilgisine ulaştık. Sormadan geçemeyeceğim. Başkan Abdullah Baş 2014 Ocak ayında yapılacak Şoförler Odası kongresi öncesinde kendi koltuğunu sağlama almak amacı ile mi bu önergeyi verdi. Burada Minibüsçü esnafını resmen kandırıyor. Kim inanır bu yalan sayın Baş. Nerdeyse 3 yıldır iki bayan Meclis üyesi önerge verirken sen neyin karşılığında sesini çıkartmıyordun. Ha birde daha Birliğe olan borçları ve Odaya kesilen usulsüzlük cezalarına henüz girmedim.Hacizli araçların toplandığı Yeddi Emin deposu kimin üzerine kayıtlı.Yazmaya başlarsam kalınca bir kitap olur ama bunların hesabını soracak Devlet çıkar mı karşına onu bilemem.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04