CHP DE 91 YIL COŞKUSU

CHP DE 91 YIL COŞKUSU

İlçe Başkanı Adnan Kum her zaman Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkacaklarını belirterek “CHP Türkiye’nin temelidir. 91 Yıllık çınar ebediyen yaşayacaktır” dedi.

CHP Çorlu İlçe teşkilatı önünde toplanan partililer kortej oluşturarak Atatürk anıtına kadar yürüdü. Parti Çelengini görevden alınan Gençlik Kolları yönetiminin taşıması dikkatlerden kaçmadı. Atatürk anıtında yapılan törene CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, İlçe Başkanı Adnan Kum, Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Çatalkaya, Belediye Meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve kalabalık bir partili gurubu katıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Şehir dışında olduğundan katılamadı. İlçe Başkanı Adnan Kum’un Anıta çelenk koymasından sonra, Saygı duruşu yapıldı, İstiklal marşı okundu, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü söz aldı. “Hangi makamda ve mevkii de olursak olalım hepimiz CHP liyiz. Asla ayrımcılığa izin vermeyiz” dedi.

Emre Köprülü CHP nin kuruluş yıldönümü dolayısı ile yayınladığı mesajda özetle şu ifadelere yer verdi. “Ülkemizde yurttaşlık, kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesini amaç edinen, ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini çıkarlarını koruyan bir anlayış ile her zaman Yurtta ve Dünyada barışı savunan Cumhuriyet Halk Partisi bu inanç ve kararlılıkla, hizmet etmeye görevlerini yerine getirmeye devam edecektir. Partimizin 91. yılını kutlarken başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dünden bugüne partimize önderlik etmiş tüm Genel Başkanlarımızı saygıyla anıyor, partimize emek veren tüm partili arkadaşlarıma ve Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş herkese selam ve saygılar sunuyorum” dedi. Milletvekili Köprülü ve törene katılan partililer Atatürk anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04