Müge başkandan öğrencilere sürpriz. Ergene Belediyesi 2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılında İlkokul öğrencilerine çanta ve kırtasiye desteğinde bulundu. Başkan Müge Yıldız Topak 4 Bin 150 öğrenciye kırtasiye desteğinde bulundukları açıkladı.
2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılında her yıl olduğu gibi bu yılda eğitime desteklerini sürdüren Ergene Belediyesi Başkanımız Sayın Müge Yıldız Topak, ilçe genelindeki 14 İlkokulda bulunan 4 bin 150 öğrencimize çanta ve kırtasiye desteğinde bulundu. Hafta sonu gerçekleştirilen dağıtımlarda tüm okul sıralarına çanta ve kırtasiye setleri özenle yerleştirilerek öğrencilere büyük bir sürpriz yapıldı. Ergene Belediyesi olarak minik öğrencilere destekte bulunmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Başkanımız Sayın Müge Yıldız Topak, “Ergene’mizde eğitime desteğimiz hız kesmeden devam ediyor! Her yıl olduğu gibi bu yıl da minik öğrencilerimizin yanında olduk. 1. sınıf öğrencilerimize çanta ve kırtasiye desteği yanı sıra bu yıl ilk defa 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize ise kırtasiye desteği sağladık. Toplamda 14 okulumuzda bulunan 4 bin 150 ilkokul öğrencimize çıktıkları bu yolculukta destek olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.” dedi.
ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Yeni Eğitim ve Öğretim Yılında öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Ergene Belediyesi Başkanımız Sayın Müge Yıldız Topak, “Biliyoruz ki geleceğimiz çocuklarımızın ellerinde şekillenecek. Biz de Ergene Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 2025-2026 Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
ÖĞRENCİLERDEN BAŞKANA SEVGİ SELİ
Gerçekleşen okul ziyaretlerinde öğrencilerle sohbet eden Başkan Müge Yıldız Topak, programlarının sonunda öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaştı. Öğrenciler aldıkları hediyeler için teşekkür ederek günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım