CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL TENİS TURNUVASI DÜZENLENDİ

CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL TENİS TURNUVASI DÜZENLENDİ

Ergene, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlçede, Cumhuriyet’in 101. yılı kutlamaları kapsamında Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü uhdesinde görev yapan Tenis Antrenörü Sedat Duran’ın rehberliğinde vatandaşlar, sporcular, Öğretmenler ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı’nın katılımlarıyla Tenis Turnuvası gerçekleştirildi.


Turnuva, Ergene’nin çeşitli bölgelerinden gelen genç sporcuların yanı sıra, tenis severlerin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Genç sporcular, Cumhuriyet Bayramı’nın anlamına uygun olarak, centilmence mücadele ettiler. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, turnuva esnasında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Bayramı’nı bu anlamlı etkinlikle kutlamak çok önemli. Spor, sadece fiziksel gelişim değil, aynı zamanda disiplin ve takım ruhunu da öğretir. Gençlerimizin sporla büyümesi bizler için çok kıymetli. Bu tür etkinlikler, hem Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkma hem de gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlama anlamında büyük bir fırsat sunuyor” kazanan sporcularımızın ödülleri 29 Ekim ilçe töreninde verilecektir dedi.
Ergene Kaymakamı Kadir Duman da turnuvaya katılan gençlere ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Duman, “Cumhuriyetimizin 101. yılında, bu tür etkinliklerle gençlerimizin eğitimi ve sağlıklı gelişimleri için önemli adımlar atıyoruz.Bu turnuva da gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04