MÜGE BAŞKAN TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

MÜGE BAŞKAN TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, TFF 3. Lig’de mücadele eden Ergene Velimeşespor’un sezonun ilk maçını izleyerek takımına destek verdi. Maç öncesinde soyunma odasına giden Başkan Topak, futbolculara moral verici konuşmalar yaparak “Hepimiz size inanıyor ve güveniyoruz” diye de ekledi.

Kıran kırana geçen maçta Ergene Velimeşespor sahadan mağlup ayrıldı. Ancak Başkan Topak, maçın ardından futbolcuları yalnız bırakmadı. Soyunma odasına tekrar giderek oyuncuları teselli eden Topak, “Hepinizi tebrik ediyorum. Gösterdiğiniz çaba takdire şayandı. Bugün mağlup olsak da lig uzun bir maraton. Sizlere inanıyoruz. İlk maçımızdı, diğer maçlarımızı kazanarak ilerleyeceğiz.” dedi.

Başkan Topak ayrıca tribünde de taraftarlarla bir araya geldi ve takıma olan inancını dile getirdi. “Bu takım hepimizin, her zaman arkanızdayız” ifadelerini kullanan Topak, her zaman Ergene Velimeşespor’un yanında olacağını belirtti. Ergeneliler, Başkan Topak’ın gösterdiği bu destekle, Ergene Velimeşespor’un önümüzdeki maçlarda daha da güçlenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyor.

Haber: Abdurrahim YILDIRIM

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04