ERGENE NİN SULTANLARI SAHADA

ERGENE NİN SULTANLARI SAHADA

Ergene de Evinin Sultanları Projesi Hız Kesmeden Devam Ediyor. Ergene de Ergene Belediyesi spor salonunda çalışan kadınlar ve ev hanımları ile onların çocuklarına yönelik antrenör Hakim Kunur eşliğinde düzenli voleybol etkinlikleri gerçekleştiriliyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Ulusal projeler kapsamında gerçekleşen faaliyeti Ergene Gençlik ve Spor İlçe müdürü Şenol Doğramacı ziyaret etti. Faaliyete katılanlarla bir süre sohbet etti. katılımcılar gerçekleşen faaliyetlerden dolayı memnuniyetini dile getirdiler. Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz bu tarz faaliyetlerin artarak devam edeceğini katılımcılara ifade ettiler.
Ergene Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğünün son zamanlarda yaptığı etkinlikler göz doldurmaya devam ederken, görevini uzun zamandır başarılı bir şekilde yürüten İlçe Müdürü Şenol Doğramacı ve ekibinin yaptığı başarılı çalışmalar kamuoyundan taktir toplamaya devam ediyor.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04