ERGENE VELİMEŞESPOR SERKAN BEZGİN’LE DEVAM  

ERGENE VELİMEŞESPOR SERKAN BEZGİN’LE DEVAM  

Ergene Velimeşespor’da olağanüstü genel kurul yapıldı. Ergene Velimeşespor’da Serkan Bezgin yeniden başkan seçildi. Türkiye 3. Futbol Liginin Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Mevcut başkan Serkan Bezgin yenilenen yönetim kurulu listesi ile bir kez daha göreve seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunarak kabul edilmesinin ardından yeni yönetim seçimi gerçekleştirildi. Velimeşe Naim Süleymanoğlu Tesislerinde yapılan ve Serkan Bezgin başkanlığındaki tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetimde Yunus Eroğlu, Engin Özcan, Ali Rıza Denishan, Mehmet Erkul, Ersin Arda, Onur Turan, Osman Eminoğlu, Onur Burak Atılgan, Hasan Bayram, Tuncer Köylü, Erol Yürük, Yavuz Selim Mazı, Adem Nayir, Kenan Alçık, Hulusi Tor, Doğan Tercan, İlker Varlı, Recai Taşkın, Göksel Dinler, Hüseyin Baran Demir, Eşref Sevim yer aldılar.

 

Genel kurulun ardından üyelere yönelik bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin, “Tekirdağ’ımızın, Ergenemizin gururu Ergene Velimeşespor’umuzun olağanüstü genel kuruluna katılan, bizlere inanarak, güvenerek bir kez daha yetki veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.  Yeni sezon öncesi yönetim kurulunda görev değişikliği yapmak, genç ve dinamik bir ekiple yola devam etmek, gücümüze güç katmak için kongre kararı almıştık. Şimdi yenilenen yönetimimizle bir kez daha karşınızdayız diyen Bezgin, “Geride kalan sezonu iyisiyle kötüsüyle tamamlayarak ligde kalmayı başarmıştık. Bu başarıda emeği geçen, ter döken tüm sporcularımıza, teknik heyetimize, yönetim kurulunda görev alan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kulübün bugünlere ulaşmasında emeği geçen önceki dönem yöneticileri ile kulüp için emek harcayan, fedakarlıkta bulunan tüm başkanlara da teşekkür eden Başkan Serkan Bezgin, “Bir teşekkürü de göreve geldikleri günden bu yana gerek maçlarımıza bizzat gelerek gerekse ihtiyaç duyduğumuz her zaman yanımızda olan, desteklerini bizlerden hiç bir zaman esirgemeyen Tekirdağ Milletvekillerimize, Ergene Kaymakamımız Kadir Duman’a, Ergene Belediye Başkanımız Müge Yıldız Topak’a sizlerin huzurunda iletmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin, “Spor kulübünde yöneticilik yapmak maddi ve manevi büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Bu fedakarlığı yaparak elini taşın altına koyan tüm yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bugün yapılan genel kurulla yeni yönetimimiz oluşturuldu şimdi hiç vakit kaybetmeden yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız.   Teknik heyetinde onayının ardından görüşme yaptığımız futbolcularla anlaşmaları imzalayarak yeni sezon için kolları sıvayacağız. İnşallah başarılı oluruz, Allah utandırmasın” dedi.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04