VOLEYBOLCU KIZLARDAN KAYMAKAM DUMAN’A ZİYARET

VOLEYBOLCU KIZLARDAN KAYMAKAM DUMAN’A ZİYARET

Ergene İlçesini temsilen Tekirdağ Gençlik ve Spor Kulübü adına müsabakalarda yer alan U-10 kız takımı İl 1.si, U-11 kız takımımız İl 3.sü olarak ödüllerini aldılar. Çocuklar destek ve katkılarından dolayı Kaymakam Kadir Duman’ ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.


Ziyaret esnasında Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı İlçe genelindeki faaliyetler ve kazanılan başarılarla ilgili bilgiler verdi.
Ergene Kaymakamı Kadir Duman; “Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak ve toplumda spor kültürünün gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla İlçe genelinde bir çok spor faaliyetlerini arttırarak sürdürüyoruz. Bu faaliyetler içerisinde sizleri de başarılı bir şekilde görmek bizleri mutlu ediyor. Başarılarınızın devamını diliyor ve ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04