ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİ ERGENE’DE YAPILDI

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİ ERGENE’DE YAPILDI

Ergene de geçtiğimiz hafta önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. Okul Sporları Gençler Kategorisi Oryantiring İl Birinciliği Yarışmaları Ergene İlçesinde Tamamlandı. Kızlarda Malkara Anadolu Lisesi, Erkeklerde Velimeşe Anadolu Lisesi birinciliği alarak yarışmada başarıya imza attı.

Tekirdağ genelinde Gençler kategorisinde gerçekleştirilen Oryantiring Turnuvası, İlçemiz Marmaracık Mahallesinde yapıldı. Okul Sporları Tekirdağ Oryantiring İl Birinciliğinde bireysel ve takım olarak yarıştıkları turnuvada, kız ve erkek kategorilerinde sonuçlar belli oldu. Sonuçlara göre Kızlarda Malkara Anadolu Lisesi, Erkeklerde Velimeşe Anadolu Lisesi birinciliği alarak yarışmada başarıya imza attı.

Konuyla ilgili olarak, Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Organizasyonun ödül töreninde dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri sırasıyla, Oryantiring İl dördüncüsüne İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Mustafa Süleymanoğlu ve Okul Sporları Şube Müdürümüz Sayın Arzu Yiğit, İl üçüncüsüne İlçe Mal Müdürümüz Sayın Murat Kaşıkcı ve İlçe Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Kerem Yavaş, İl ikincisine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür Parıltı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Şenol Doğramacı, İl birincisine Kaymakamımız Sayın Kadir Duman tarafından verildi. Sayın Kaymakamımız Kadir Duman Oryantiring Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazanan sporcularımızı gönülden tebrik etti ve başarılarının devamını dilediler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04