ÇTSO TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI

ÇTSO TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI

Çorlu TSO da mevcut başkan İzzet Volkan ezici bir çoğunlukla listelerden Birinci çıkarken, Çorlu TSO tarihinde üst üste İkinci kez başkan seçilen isim oldu. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasının seçimleri yoğun bir katılım ile başladı. 16 Meslek komitesinin yer aldığı seçimlerde mevcut Başkan İzzet Volkan’ın desteklediği ve katıldığı 15 komite’yi Beyaz Liste kazandı.

ÇTSO Meslek Komitesi Seçimleri Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Sabah saat 09.00 itibari ile başlanan oy kullanma işlemi 17.00’a kadar sürdü. 16 Meslek Komitesinden ÇTSO Meclis Üyesinin seçileceği seçimlerde mevcut Başkan İzzet Volkan’ın desteklediği Beyaz Liste 15 Meslek Komitesini kazandı. 4 Nolu Meslek Komitesinde ise Beyaz Liste aday çıkarmadı.

3 MESLEK KOMİTESİNDE RAKİP ÇIKTI

Sadece 4 Nolu Meslek Komitesine girmeyen Beyaz Listenin karşısına 6,8 ve 14 Nolu Meslek Komitelerinde rakip çıktı. Kıyasıya rekabet olması beklenen seçimlerde Beyaz Liste rakiplerine oldukça fazla sayıda fark atarak kazanmayı başardı.

İZZET VOLKAN TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Düzenlenen seçimler sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan, “Seçimlerimize katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir seçim gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra aldığımız bu güven ile yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04