Nisan Ayı Olağan Meclisi Toplantısı Yapıldı

Nisan Ayı Olağan Meclisi Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediyesi 2023 yılı nisan ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediyesi Meclis Salonu’nda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce iki ek gündem maddesinin Meclis gündemine alınması görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Nisan ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar şu şekilde oldu:

– Kadastro işlemleri için bilirkişi üye seçimi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

– Encümen üyeliklerine Oya Asıl Güney, Engin Akın ve Hatice Temel seçildi.

– İmar Komisyonu üyeliklerine Bilgehan Çağlar, Mert Yılmaz, Alev Türk, Mustafa Eryılmaz, Ateş Akdere oy birliğiyle seçildi.

– Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Öner Tekin, Değer Kara, Adviye İşbuyuran, Mümün Kelle ve İsmail Güleroğlu oy birliğiyle seçildi.

– İçişleri Komisyonu üyeliklerine Oya Asıl Güney, Engin Akın, Fahri Sangdıç, Ersin Arda ve Cüneyt Ergün oy birliğiyle seçildi.

– Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliklerine Mert Yılmaz, Merve Öztürk, Ülkü Pişkin, Bilgin İnceoğlu ve Cüneyt Ergün oy birliğiyle seçildi.

– Ulaşım Komisyonu üyeliklerine Sait Ali Küçük, Güner Çetin, Engin Akın, Gökhan Tunalı ve Cüneyt Ergün oy birliğiyle seçildi.

– Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliklerine Bilun Karaevli Ertok, Alev Türk, Ülkü Pişkin, Medet Çağlayan Erel ve Nazmi Yamanoğlu oy birliğiyle seçildi.

– Kadın Dayanışma ve Destekleme Komisyonu üyeliklerine Alev Türk, Bilun Karaevli Ertok ve Vijdan Yılmaz oy birliğiyle seçildi.

– Sosyal Etkinlikler ve STK’lar Komisyonu üyeliklerine Turgay Kumlu, İsmail Akar, Hatice Temel, Şükrü Erhal ve Medet Çağlayan Erel oy birliğiyle seçildi.

– Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu üyeliklerine Mert Yılmaz, Kemal Ergin, Engin Akın, Muhammet Emin Gülbaba ve Medet Çağlayan Erel oy birliğiyle seçildi.

– Kadro derece ve unvan değişiklikleri görüşülerek Meclis’e bilgi verildi.

– 2022 yılı Denetim Komisyonu Raporu, Meclis Üyesi Değer Kara tarafından okunarak Meclis’in bilgisine sunuldu.

– 2022 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

– Indorama İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.  tarafından Çorlu Belediyesine depremzedeler yararına kullanılmak üzere 944 bin TL şartlı bağış yapılması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

– Belediye başkanına borçlanma yetkisi verilmesi konusu görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

– Plan ve Bütçe Komisyon raporu Meclis Üyesi Öner Tekin tarafından okunarak kabul edildi.

– İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

– İmar Komisyonu raporu, Meclis Üyesi Bilgehan Çağlar tarafından okundu ve kabul edildi.

– İstanbul Enerji A.Ş tarafından hazırlanarak 28.03.2023 tarihinde tarafımıza sunulan SECAP (Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı) projesinin görüşülmek üzere Çevre ve Sağlık Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

– Çorlu Kapalı Spor Salonu’nun kuzeyinde yeni açılacak olan hatip Mahallesi Sarıbayır Sokak’ın imar planına uygun hâle getirilebilmesi için Milli Savunma Bakanlığı ile yapılacak protokol sebebiyle belediye başkanına yetki verilmesi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00