GENÇ YAŞTA ÖLÜMÜ HERKESİ ÜZDÜ

GENÇ YAŞTA ÖLÜMÜ HERKESİ ÜZDÜ

Uzun yıllardır Çorlu da görev yapan ve her kesimin sevgisin kazanan,Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Büro Amirliği’nde görevli ve ilçenin sevilen polis memurlarından biri olan 52 Yaşında ki Ediz Akgün, rahatsızlığı sebebi ile vefat etti.

Uzun yıllar Çorlu’ya gelen birçok İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün koruma polis memurluğunu gerçekleştiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Büro Amirliği’nde görevli Ediz Akgün (52), rahatsızlığı sebebi ile tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Haberi alan başta meslektaşları olmak üzere Çorlu genelinde birçok insanın takdirini kazanan Akgün’ün vefatı herkesi derinden üzdü. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği’nde düzenlenen törenin ardından Akgün’ün naaşı memleketi Balıkesir’e gönderildi.

TÖRENE İLGİ YOĞUN OLDU

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği’nde düzenlenen törene Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tevfik Algan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Tekirdağ İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Bozboyacı, Eski Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Murat Tabak ve personelleri, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, STK Başkan ve temsilcileri, Akgün ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04